Haber

Denizli’de eşini öldürdükten sonra eşini çuvalın içine gömen koca adliyeye sevk edildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve bir çocuk babası Mine Kocadağ ile eşi Mithat Kocadağ arasında 6 ay önce yasak aşk kavgası çıktı.

Eşiyle tartıştıktan sonra evden çıkan Mine Kocadağ, ortalıkta yok oldu.

Mine Kocadağ’dan son 6 aydır haber gelmezken, genç annenin öldürülmüş olabileceği teziyle bu taraftaki arama çalışmalarına hız verildi.

cinayeti itiraf etti

Bir yandan kazı çalışmaları devam ederken, aylardır sessizliğini koruyan koca Mithat Kocadağ canlı yayında suçunu itiraf ederek cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Kocadağ, başından vurarak öldüğünü iddia ettiği eşinin cansız bedenini karyolanın altına koyduğunu, 2 gün sonra çuvalın içine koyduğunu, arabaya kadar taşıyıp gömdüğünü ifade etti.

“Cesedi bazanın altına sakladım”

Olayı en ince ayrıntısına kadar anlatan Mithat Kocadağ, şu ifadeleri kullandı;

Gece saat 03.00 sıralarında mutfakta tartıştıktan sonra itilince yere düştü. Kafasını vurdu ve öldü. saat 05:00’e kadar yaklaşık 2 saat kanlar içinde yerde kaldı. Mutfakta yerden kaldıramadım. Yüzünü havluyla sildim. Mutfaktan banyoya götürdüm. Banyoda eşime son kez sarılıp öptüm. Sonra cesedi yatak odasındaki bazanın altına sakladım. Sabah duş alıp işe gittim. Cesedi 2 gün boyunca üssün altında kaldı. Cesedi bazanın altından çıkardım, çarşafa sardım, çuvalın içine koydum ve o şekilde taşıdım. Cenazeyi abimin arabasına koydum, önce köye götürmek istedim ama sonra çalıştığım yere götürdüm. Saat 06:00’da otelin yakınına gömdüm. Cesedi bir el arabasıyla taşıdım ve seranın yakınına gömdüm. Üzerine biraz toprak attım”

Bahis çuvalı bulundu

Mithat Kocadağ, canlı yayında genç bayanı gömdüğü yeri anlattı. Gruplar, itiraf ve canlı yayında gösterilen yerin ardından kocanın belirlediği alana geldi. Kocanın karısını çuvalın içine koyup el arabasıyla taşıdığı ve üzerini çam ağaçlarının parçalarıyla örttüğü noktada kollar dikkatlice çıkarıldı ve söz konusu çuval bulundu.

Torba açıldığında annenin cansız bedeni bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından cansız beden, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

mahkemeye gönderildi

Mithat Kocadağ, yaptığı itirafın ardından canlı yayında gruplar tarafından gözaltına alındı. İstanbul’dan Denizli’ye getirilen Mithat Kocadağ, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, koca sevk sırasında kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu