Yaşam

100. Yıl Marşı’nı söylemediği için protesto edilen Özcan Deniz kendini savundu: Organizasyonda kaos vardı

28 Ekim’de Kıbrıs’ta sahne alan Özcan Deniz, konserde 100. Yıl Marşı’nı söylemediği iddiasıyla protesto edildi. Çatal ve bıçaklarla masaya vurarak seyircilerin tepkisini anlatan Deniz, organizasyondaki karışıklık nedeniyle marşı söyleyemediğini söyledi.

Protesto görüntülerinin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Instagram hesabından açıklama yapan Özcan Deniz, kendisini şu sözlerle savundu:

28 Ekim konserimde Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamamak büyük bir yalan ve suikasttır. Setim 30 Ekim’de başlayacak olmasına rağmen, Filistin’de yaşananlar nedeniyle siyahlar içinde sahneye çıkmama rağmen bu özel geceyi iptal ettirmedim. Hayatımda bir daha yaşamayacağım bu özel 100. yıl kutlamasında sahnede olmak ve coşkuyla kutlamak istedim. Konser kaydedilmediği için görüntülere ulaşamıyorum. Ama konsere gelen bine yakın seyirciden herhangi biri, ilk müziğin hemen ardından ve programın sonunda yaptığım, gerçek duygularımı aktardığım, sırf eğlence olsun diye değil, uzun Cumhuriyet konuşmamı ve kutlamamı kaydetseydi. , yayınlamalarını rica ediyorum. Finalde 10. yıl marşını söyleyememem tamamen şefimle birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklanan organizasyon karmaşasından kaynaklanıyor. Ama kutlamadım. Aksine her zaman yürekten alkış ve alkışlarla kesilen CUMHURİYET konuşmam ve kutlamama gelen tüm izleyiciler şahittir. Kayıt elime ulaşınca paylaşacağım. Saygılarımla. .. –C

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu