Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 sözleşmeli personel alacak

ensonhaber.com

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, “Yeni çalışma arkadaşlarımız için başvuru süreci başlıyor.”Bakanlık bünyesinde istihdam edilecek 2 bin 431 sözleşmeli işçi alım ilanının Resmi Gazete’de yayımlandığını açıkladı.

06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Sözleşmeli İşçi Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ikinci maddesine göre Aile Bakanlığı Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere ve Sosyal Hizmetlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/B kapsamında KPSS 2431 puan sıralamasına göre sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

e-Devlet üzerinden başvurular

Adaylar, başvurularını 28 Nisan 2023 – 08 Mayıs 2023 tarihleri ​​arasında son gün saat 23.59’a kadar e-Devlet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı – Meslek Kapısı, Kamu Alımları (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapabilirler. yapacak.

İlanda belirtilen süre içinde elektronik ortamda gönderilmeyen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Gerçeğe aykırı belge veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek ve yönetim tarafından kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir. .

haberkadisehri.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu