Ekonomi

Aksa Akrilik, İltema ile ortaklığını sürdürüyor

Akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik, ‘Girişimciliğe Değer’ projesi kapsamında İltema ile ortaklığını sürdürdüğünü duyurdu.

2021 yılında başlayan iş birliği ile geliştirilen ısıtıcı kumaşların geniş bir kullanım alanı bulduğunu ve birçok kesimin ilgisini çektiğini söyleyen Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, “İltema, teknik tekstiller, endüstriyel alanlarda ısınma ihtiyacına yenilikçi yaklaşımlar getiren, yüksek teknoloji ve yeni nesil ekipmanlarla Ar-Ge firması sunmaktadır. 2021 yılında başlayan işbirliğimiz kapsamında Aksa Akrilik olarak İltema’nın büyüme potansiyelini dikkate aldık. İltema’nın yeni markası Fleksheat’in ısıtmalı kablo üretimini desteklemek için ek bir yatırım yapma kararı aldıklarını belirterek, “Isıtma kumaşları ve ısıtmalı kablolarla hem girişimcilere katkıda bulunacağız hem de işletmelere değer katacağız. Sürdürülebilir ve yenilikçi teknolojilerin geliştirilmesine yönelik projeleri desteklemeye devam ederek dokuma sektöründeki liderliğimizi sürdüreceğiz.”

Isıtma sistemleri için ideal olan ısıtmalı kablolar öncelikle inşaat, sanayi, mutfak eşyaları ve otomotiv alanlarında kullanılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu