Haber

Antalya’da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Koyma Töreni düzenlendi. Antalya halkının yoğun katılım gösterdiği ve her yerin kırmızı beyaz bayraklarla süslendiği Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koymanın ardından Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan Deniz Korteji Kaleiçi Marina’da gerçekleştirildi.

Vali Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Küme Komutanı SG. Yb. Tolga Coşkun, 3’üncü Piyade Eğitim Tugay Komutanı P.Comd. Alb. Mehmet Kayhan, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, Vali Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in meydandaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmaları, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

100’üncü Yıla Özel Deniz Korteji Düzenlendi

Antalya halkının yoğun katılım gösterdiği ve her yerin kırmızı beyaz bayraklarla süslendiği Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koymanın ardından Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan Deniz Korteji Kaleiçi Marina’da gerçekleştirildi. Vali Şahin, kortejde tekneleriyle yoldan geçen vatandaşları selamlayarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Deniz kortejine; Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik ve Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait helikopter ve uçakların da eşlik ettiği gösteride, Antalyalılara unutulmaz bir görsel şölen sunuldu. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu