Teknoloji

Apple, M2 işlemcili 15 inç MacBook Air modeli için kolları sıvadı

Apple tedarikçisi Quanta Computer, yeni Macbook’ların üretimine hazırlanıyor . Morgan Stanley analisti Erik WoodringQuanta Computer’a göre 2023’ün ikinci çeyreğinde dizüstü bilgisayar üretiminde ilk çeyreğe göre yüzde tek haneli büyüme bekliyor.

Ortaya çıkan son söylentilere göre Apple, uzun zamandır beklenen Worldwide Developers Conference (WWDC) etkinliğini Haziran ayında düzenleyecek. 15 inç MacBook Air duyurusu . Apple tedarik zinciri analisti Ming Chi Kuo birinci nesil 15 inç MacBook Air’in M2 çip ile geleceğini söylüyor. Dış tasarımında herhangi bir değişikliğe işaret etmese de yeni model daha büyük bir ekranla geliyor.

Geçen yılki WWDC etkinliğinde M2 ​​yongası, MagSafe 3 ve iki Thunderbolt 3 bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık girişi, Touch ID’li Magic Keyboard ve Force Touch izleme paneli bulunuyor. 13 inç MacBook Air tanıtıldı . Bu model 1.199 dolardan başlayan fiyatlarla ve 4 renk seçeneğiyle sunuluyordu: gümüş, yıldız ışığı, uzay grisi ve gece yarısı.

WWDC’de başka MacBook modellerinin tanıtılıp tanıtılmayacağı henüz belli değil. M3 Mac’lerin 2023’ün ikinci yarısında piyasaya çıkması bekleniyor. Bu yeni modellerin arasında 13 inç MacBook Air, 13 inç MacBook Pro, iMac ve Mac mini yer alıyor ve M3 çip ile daha iyi performans sunması bekleniyor.

Öte yandan, 14 inç ve 16 inç MacBook Pro için M3 çipinin daha güçlü sürümleri M3 Pro ve M3 Max’in de tanıtılması bekleniyor.Ancak bu sürümlerin 2024’ün ilk yarısına kadar çıkması beklenmiyor.

haber-kabaduz.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu