Haber

Başkan Gümüş, şampiyon kızları ağırladı

Türkiye Bayanlar Hokey Ekibi 1. Ligi ve U14 Kızlar Hokey liginde Türkiye Şampiyonu olan Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü Bayan Hokey Grubu, şampiyonluk kupası ile Menteşe Belediye Lideri Bahattin Gümüş’ü ziyaret ettiler.

Başkan Gümüş, şampiyon kızları tebrik ederek, “Kızlarımızla gurur duyuyoruz. Bölgemizin ismini elde ettikleri şampiyonlukla tüm Türkiye’ye muvaffakiyetle duyuruyorlar” dedi.

Başkan Gümüş açıklamasına şöyle devam etti: “Şampiyon kızlarımız bugün elde ettikleri Türkiye 1. Ligi ve U14 Kızlar Hokey liginde elde ettikleri şampiyonluklarını bizlerle paylaşmak için kupalarını getirdiler. Hepsini başka farklı tebrik ediyorum. 27 maçtır yenilmeyerek şampiyon olmak çok değerli bir muvaffakiyet. Tabi onların bu muvaffakiyetinde ailelerinin ve Antrenörleri Serkan Şen, Muharrem Hasdemir, Burak Duman ve Kulüp Yöneticisi Ayhan Hasdemir’in de büyük emekleri var. Bu süreçte bizler de Menteşe Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde onlara destek olmaya çalıştık. Bu desteklerimiz devam edecektir. Hepsini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum”

Başkan Gümüş’e ziyaretin akabinde şampiyon gruba Menteşe Belediyesi Kızıldağ Mesire Alanında kahvaltı ikram edildi. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu