Haber

Belediye başkanı ekmeğin 14 liradan satıldığı fırına giderek hesap sordu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler bölgede ağır tahribata neden oldu. İki depremde Kahramanmaraş’ın yanı sıra Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da çok sayıda bina yıkıldı ve binlerce vatandaş hayatını kaybetti.

14 LİRAYA EKMEK SATIŞI

Gaziantep’te bir ekmek fırınında çekilen görüntüler pes ettirdi. Onlarca kişinin bulunduğu fırına gelen bir kız, “Ekmek kaç para?” diye sordu. Fırıncı “14 TL” diye cevap vermiş. Yanıt üzerine vatandaş, “Böyle bir durumda bile bunu yapabilirsiniz. Ben bir şey demiyorum” dedi. Sözleriyle kendini gösterdi. Bir başka vatandaş da “14 liraya ekmek var mı?” diye tepki gösterdi.

BELEDİYE MÜDÜRÜ DENETİM İÇİN GİDİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu gelişmelerin ardından tepkilerin merkezindeki fırına gitti. Fırıncıya “Burada neler oluyor?” diye sorun. Tahmazoğlu’na, talebe yetişmekte güçlük çekildiği için ağırlığın artırıldığı ve buna bağlı olarak da fiyatın yükseldiği söylendi. Fırındaki vatandaşlara dönerek, “Bu size uygun mu?” Tahmazoğlu, kilonun kontrol altına alındığını ve herhangi bir eksiklik olmadığını söyledi.

erenlerhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu