Haber

Biden’ın adaylığını açıklayan yazısı ülkeyi ayağa kaldırdı! “Akli dengesi yerinde değil” yorumları yapılıyor

ABD’nin yaşlı başkanı olarak tarihe geçen Joe Biden’ın katıldığı basın toplantısında çekilen görüntüler, ülkede büyük tartışmayı da beraberinde getirdi.

BİDEN DEVLET LİDERİ YEOL’U KONUŞTU

2024 seçimlerine aday olacağını resmen açıklayan 80 yaşındaki Biden, dün Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol’u Beyaz Saray’da ağırladı. İki isim ortak basın toplantısı düzenlerken çekilen fotoğraflardaki detaylar tartışmayı alevlendirdi.

KAĞITTA GAZETECİLERİN İSİMLERİ VE FOTOĞRAFLARI DA YER ALDI

Biden’ın elinde tuttuğu ve zaman zaman baktığı notların detaylı fotoğraflarını çeken Reuters muhabirleri, Biden’ın elindeki notlarda kendisine yöneltilecek soruların, soruları soracak gazetecilerin isimlerinin, sorulduğu kurumun bilgilerinin yer aldığını ortaya çıkardı. ve onun fotoğrafları için çalıştı.

İSİMLERİNİN TELAFFUZUNU BİLE YAZMIŞTIR

Biden’ın kendisine yöneltilecek sorular için önceden hazırlık yaptığı, soru soracak gazetecilerin isimlerinin dahi yazıldığı belirlendi. Biden’ın elindeki kağıtta ilk soruyu Los Angeles Times muhabiri Courtney Subramanian’ın soracağı belirtilirken, soruların detaylarına yer verildi.

CUMHURİYET ELEŞTİRİLDİ

Sözcü’de yer alan habere göre, Biden’ın daha önce de benzer kopya kâğıtlarla basın toplantılarına katılması, bu durum Cumhuriyetçilerin tepkisini çekerek, “Başkan Biden’ın akıl sağlığının yeterli olmadığı” yorumlarının yapılmasına neden oldu. Geçen yıl da Biden’ın elindeki bir notta “SİZ Roosevelt Odasına girecek, katılanlara merhaba diyecek, ardından TAHSİS EDİLEN YERİNİZE oturacaksınız” yazıyordu.

hasankeyf-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu