Oyunlar

Epic Games’ten Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli En Eğlenceli 10 Oyun: Listede 1 Lira Değerinde Bir Oyun Var!

Herkesin sevdiği bu oyunları henüz oynamadıysanız ve oynamayı düşünüyorsanız çok ucuz fiyatlara bu oyunları alabilirsiniz; Hızlı hareket etmelisiniz çünkü bu fiyatları bir daha göremeyebiliriz.

Sistem gereksinimleri düşük oyunlar denilince akla ilk gelen 2D oyunlardır. Güçlü sistemlere sahip oyuncuların da keyifle oynadığı bu oyunlar, düşük seviye sistemlerde oldukça iyi çalıştığı için AAA oyunlara kıyasla herhangi bir performans sorunu yaşamadan tüm oyuncular tarafından akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

Epic Games’te 10 Düşük Maliyetli, Bütçe Dostu Oyun

  • Amnezi: Karanlık İniş

  • Disco Elysium – Son Kesim
  • Celeste
  • Sonsuza Kadar Süper Et Uzunluğu
  • Döngü Kahramanı
  • BioShock: Koleksiyon
  • En Karanlık Zindan
  • renk tonu
  • ooblet’ler
  • Araf

Korku ve macerayı harmanlayan başarılı bir yapım: Amnesia The Dark Descent

korku türü en başarılı yapımlardan biriAmnesia serinin en popüler oyunudur. Karanlık iniş listemizde yer alıyor. oyunun minimumSistemin ihtiyacı varsa 2GB RAMVe 2,0 GHz işlemci ; Bu bilgilerden de anlaşılacağı üzere günümüzde piyasaya çıkan her bilgisayar bu oyunu desteklemektedir. kolayca çalışacak kadar güçlü . Kaygı türünü seviyorsanız Epik Oyunlarbu oyun aracılığıyla 31 TL’yealabilirsin.

Oyun indirimi dönemlerinde Bir somun ekmekten bile daha ucuz bir fiyata, Sadece 6,20 TL’yeSatıldığını belirtmekte fayda var.

Dedektiflik kavramını farklı bir boyuta taşıyor: Disco Elysium – The Final Cut

Disko Elysium’uDisco Elysium’u türünün en başarılı oyunu olarak adlandırmanın hiçbir sakıncası yok. Son Kesimversiyon ile 97 puanMetacritic puanıyla kendini kanıtlamış bir başyapıt. Minimum 2 GB RamVe Intel Core 2 DuoBir işlemci ile günümüzde tüm bilgisayarlar bu oyunu sorunsuz bir şekilde çalıştıracaktır.

Efsane 4 yıl önce yayınlandı rol yapma oyunu, geçen sene Türk dili destek kazandı . Bu yapımı mutlaka deneyimlemelisiniz. 61 TL’ye,indirimli ise 16 TL Fiyatının çok altında bir fiyata satın alabilirsiniz. Maalesef oyunun Playstation ve Xbox versiyonlarında ciddi oranda artış yaşandı.

Hikayesi ve oynanışıyla en başarılı bağımsız oyunlardan biri: Celeste

Benzersiz hikayesi, oynanışı ve müziğiyle bağımsızOyun türleri arasında yıldız gibi parlıyor 2D platform oyunu Celeste ; Henüz oyunu oynamamış oyuncular tarafından keşfedilmeyi bekleyen bir başyapıt daha. Minimum 2 GB RAMVe Intel Core i3 M380 işlemci ; Yani günümüz bilgisayarlarına göre çok daha düşük bileşenlere sahip bilgisayarlarda dahi Celeste deneyimini yaşayabiliyorsunuz.

Bu seçkin bir oyun Epik Oyunlarindirim olmadan 31 TL’ye, yalnızca indirim dönemlerinde 7,75 TL’yeKütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Sevimli grafikleri olduğu kadar zor da bir platform oyunu: Super Meat Boy Forever

Bağımsız yapımlar denilince akla ilk gelen oyunlardan biri olan Super Meat Boy’un devamıdır. Sonsuza Kadar Süper Et Uzunluğu Her ne kadar hayranları tarafından ilk oyuna göre çok sevilmese de fiyatına göre mükemmel bir deneyim sunacağından şüphemiz yok. Sanatsal tasarımı ve zorluğuyla öne çıkan bu tatlı platform oyunu, Epik Oyunlarindirim dönemlerinde sakızdan daha ucuz ; sadece ve sadece 1,65 TLUygun olmayan bir fiyata kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Oyunun indirimsiz fiyatı da oldukça uygun, sadece 33 TL’ye satış. Platform türünü seven oyuncuların oynamasını şiddetle tavsiye ediyoruz.

Kaosun sonsuz döngüsüne kapılmış bir dünyada döngünün kahramanı olmak: Loop Hero

“Döngü Kahramanı”, diğer adıyla “Döngü Kahramanı”, kötü bir varlığın dünyayı sonsuz bir kaos döngüsüne sokmasının bir sonucu olarak ortaya çıkar. döngünün kahramanı Bu zalim dünyada hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyunda karşılaştığımız düşmanlarla küçük savaşlar yaparak, zırh ve silah gibi koleksiyonluk eşyaların yanı sıra ilerlememizi sağlayacak değerli kartları da elde ederek keşiflerimize devam ediyoruz. Bu strateji oyununu oynamak için minimum 2 GB RAM,  Intel Core2 Duo E4500 bir işlemciVe GeForce 7300 GT grafik kartında 512 MBOna sahip olmalısın.

Sistem ihtiyaçlarınız doğrultusunda düşük fiyata sahip olan bu eğlenceli yapımı indirimli olmayan bir fiyata deneyebilirsiniz. Epic Games’ten 30 TL’yesadece indirimli fiyatla 9,90 TL’yeAlabilirsin.

Bazen korkutucu, bazen üzücü; Başyapıt seviyesinde bir koleksiyon: BioShock – The Collection

Korku var, hayatta kalma var, tek gereken aksiyon macera! FPSoyun türüyle BioShock: Koleksiyon Ayrıca sistem gereksinimleri düşük olan oyunlardan biridir. Listemizdeki diğer oyunlara göre biraz daha yüksek bileşenler gerektiren efsane yapım, en azından 4 GB RAM, 2 GB NVIDIA GeForce GTX 670bir grafik kartı ve Intel Core 2 Duo 2,66 GHzBir işlemci gerektirir.

Bu 3 oyundan oluşan muhteşem koleksiyon Epic Games’tenindirim olmadan 99 TL’ye, yalnızca indirimli olarak 19,80 TL’yeKütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Dungeons and Dragons ruhunu en iyi şekilde canlı tutan oyun: Darkest Dungeon

En başarılı Sıra tabanlırol yapma oyunlarından En Karanlık Zindan , gerçekten ismine yakışır şekilde yaşayan; Oynarken hem karakterinizin hem de psikolojinizi etkileyecek karanlık bir atmosfere sahiptir. Sınırlı yiyeceklere, her geçen saniye tükenen meşalelere ve canavarların bitmek bilmeyen saldırılarına karşı taktikler geliştirirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bu şaheser, en azından 2GB RAMVe çift ​​çekirdekli 2,5 GHzHızı yüksek işlemcisi ile çay ve atıştırmalıkların yanında rahatlıkla tüketilir.

Sıra tabanlı rol yapma oyunlarını seviyorsanız, Epic Games’ten 39 TL’yesatın alabilirsin . Henüz fiyatı belli değilken bu oyuna mutlaka bir şans vermenizi öneririz; Bu aşamada bu fiyata bu kadar kaliteli bir deneyim yaşamak çok zor!

Kendine has oynanış mekaniği ile popüler 2D platform oyunu: Hue

Hem karanlığı hem de aydınlığı aynı anda deneyimlediğimiz bu sempatik oyunun aslında hüzünlü bir hikayesi var. Karakterimizin kayıp annesini ararken çıktığımız bu macerada, bulduğumuz renklerle dünyayı boyayarak, yolumuzdaki insanlara yardım ederek ve karşılaştığımız bulmacaları çözerek ilerliyoruz. 2 boyutlu bir platform oyunuhangisi… renk tonu; minimum 2 GB RAM, Intel Core2 Duo E4300 işlemciVe 1 GB GeForce GT 610Oyunu grafik kartıyla oynamamızı sağlıyor.

Listemizdeki diğer oyunlar gibi Hue da hem bütçe dostu hem de sistem dostu bir oyun. Epik OyunlarBu sevimli platform oyununu hiçbir indirim olmadan indirebilirsiniz. 25 TL’ye, yalnızca indirim döneminde 5 TL’ye Epic kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Merak edenler için; oyunun Buharmaalesef fiyat arttı 149 TL’ye çıktı.

O kadar tatlı ki oynarken kendinizi bir animasyon filmindeymiş gibi hissedeceksiniz:OobletsOoblets

Tıpkı bir çizgi filmden çıkmış gibi grafikleriyle oldukça sevimli görünüyor. ooblet’ler, Epic Games’e özel (Özel) bir oyun olduğundan piyasaya sürülmesi sırasında tartışmalara neden oldu. Yorucu bir iş gününün ardından gevşemek ve rahatlamak için mükemmel olan bu oyunu kesinlikle öneriyoruz. Ooblets, diğer oyunlar gibi düşük sistem gereksinimleri gerektirir. En düşük 2GB RAMVe 3,0 GHz çift çekirdekli işlemciBu oyunu günümüz bilgisayarlarında sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

oyunun Epic Games’teindirimsiz fiyat 49 TLMaalesef bu fiyat Steam tarafında 380TL.

Böylesine karanlık bir dünyada yalnız kalan küçük bir çocuğa yardım ettiğimiz başyapıt: Limbo

Benzersiz sanat tasarımı ve akıllı bulmacalarıyla hemen hemen her oyuncunun bildiği ve oynamaktan keyif aldığı bir oyundur. 2D platform oyunu Limbo, yalnızca düşük kaliteli bilgisayarlar için değil; mobil dahil Tüm platformlarda akıcı bir şekilde oynanabilen ender oyunlardan biridir. Listedeki oyunlar arasında en düşük Limbo’yu sistem gereksinimleriyle oynayabilmek için; Sadece 512 MB RAMVe 2,0 GHz hıza sahip işlemciona sahip olmalısın.

Sadece oyunun kendisi değil, fiyatı da oldukça güzel. Epik OyunlarLimbo mağazanızda indirimli olmayan bir fiyata 65 TL’yeHızlı bir şekilde satın alabilir veya bir süre indirim bekleyebilirsiniz. 16,25 TL’yeSiz de bu seçkin oyunu kütüphanenize dahil edebilirsiniz.

Bu listemizde hem sistem dostu hem de bütçe dostu olan ve henüz artırımı yapılmayan 10 oyunu inceledik. Listemizdeki oyunların dışında daha birçok oyun var, yorum kısmında bju oyunlarından bahsetmeyi ve bizimle paylaşmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu