Yaşam

Gecenin Sonunda 18. Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Gecenin Sonunda Son Bölüm Tek Parça Full İzle

STAR TV’nin sevilen dizisi Gecenin Sonu dün akşam yeni bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Macide ve Kazım araları düzelmeye başlarken, Macide’nin kıskançlığı ikilinin yeniden dağılmasına neden olacaktır. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Gecenin Sonunda, son bölüm tek parça tam izleme ekranı…

Gecenin Sonunda son bölümde; Kazım Ankara’ya tek başına gittiğinde Macide bu duruma son derece üzülür.

Nazlı’nın Kazım’la birlikte olması Macide’yi iyice tedirgin eder. Kocasını aşırı derecede kıskanan Macide, Nazlı’nın kendisine karşı tavrına sessiz kalmak istemez.

Harekete geçen Macide sürpriz bir kararla Kazım’la Ankara’ya gitti. Nazlı ise bu durumdan rahatsızdır.

Macide’nin Nazlı’nın tehdidini reddetmesi için öfkesine hakim olması gerekir. Öte yandan Macide ve Nejat’ın dostluğu Kazım’ın gözünde tehlike arz etmektedir.

Ancak Kazım, karısı Macide’den daha sakin davranarak gücünü Nejat’a gösterecektir. Evliliğiyle ilgilenmesi ona yetecektir.

Gecenin Sonunda Ne Oldu?

Macide, Kazım’ın baskılarına daha fazla dayanamadı ve sonunda boşanma kararı aldı. Ancak Macide’nin bu gidişatı Kazım’ı hem üzdü hem de çok zor durumda bıraktı. Serra’nın Ahmet’in yanında görünmesi her şeyi alt üst etmiş, Kazım’ın hayatı ise alt üst olmuştur. Çözülmeyi bekleyen birçok sorunun ortasında, Macide’yi kararından döndürmeyi başaran Kazım, karşısında farklı bir Macide görecektir. Macide artık Kazım’ın onu istediği yere atmasına izin vermeyecek ve ne istediğini birer birer fark etmeye başlayacaktır.

Gecenin Sonunda 18. Bölüm İzle Ekranı

GECE SONUNDA SON BÖLÜM TEK KESİM TAM İZLE

haberyumurtalik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu