Ekonomi

GSK Türkiye’den Global’e Kıdemli Ataması

GSK Türkiye’nin 5 yıldır Genel Müdürü olan Selim Giray, 1 Ocak 2023 itibari ile GSK Gelişen Pazarlar Ticari Operasyonlar ve Strateji Lider Yardımcısı olarak atanmıştır. Giray, GSK’nın Singapur’daki ofisinde mesleğine devam edecektir.

 

Sriram Jambunathan, GSK Türkiye’nin Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı olarak atanacak.

 

2017 yılından itibaren GSK Türkiye Genel Müdürü ve Lider Yardımcısı görevini yürütmektedir. Selim Giray 1 Ocak 2023 prestiji ile kariyerine GSK’nın Singapur ofisinde GSK Gelişmekte Olan Pazarlar İş Operasyonları ve Strateji Lider Yardımcısı olarak devam edecektir. Giray, yeni görevinde 4 farklı kıtada toplam 119 ülkeden sorumlu olacak.

 

GSK Global Aşı İş Birimi, Ticari ve Portföy Stratejisinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Sriram Jambunathan1 Şubat 2023 tarihi itibariyle GSK Türkiye Genel Müdürü ve Başkan Yardımcılığı görevini Selim Giray’dan devralacak.

 

Lisans ve yüksek lisans derecelerini sırasıyla Makine Mühendisliği alanında alan Jambunathan, Northwestern Üniversitesi’nde MBA programını 2003 yılında tamamladı. Mesleği boyunca sağlık ve yönetim danışmanlığı bölümlerinde farklı görevler üstlenen Jambunathan, birçok üst düzey pozisyonda görev aldı. GSK’daki kariyeri boyunca Genel Müdür dahil.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu