Haber

İbrahim Şirin, “Gönül köprüleri kuracağız”

Serhat İlleri Kars, Ardahan ve Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde AK Parti Derince Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sevecen büyük ilgiyle karşılandı.

31 Mart 2024’te yapılacak Yerel Yönetim Seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Derince Belediye Başkanı Adayı İbrahim Hoş, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız veren İbrahim Sevimli, geçtiğimiz günlerde Serhat İlleri Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin konuğu oldu.

 

HALKIN İTTİFAKI TEK KALP

Dernek Başkanı Fuat Katkay ve dernek üyeleriyle bir araya gelen İbrahim Şirin’i büyük bir kalabalık karşıladı. Ziyarette Lider Adayı İbrahim Şirin’e, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Bülent Aykurt, Büyük Birlik Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Çetin ve organizasyon yöneticileri eşlik etti.

 

EN İYİ YER MİLLETİMİZİN KALBİDİR

Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda belediyecilik anlayışıyla Derince’de hizmet vermeyi arzuladıklarını belirten AK Parti Derince Belediye Başkanı Adayı İbrahim Tatlı, projelerin inşasında sağduyunun esas alınacağını ifade etti. Hizmet sürecinde en değerli paydaşlarının sivil toplum kuruluşları ve dernekler olacağını belirten Tatlı, “Her zaman ifade ettiğim gibi en iyi konum milletimizin gönlündedir. Önce kalpleri arıyoruz. “Sevgi köprüleri kurarken STK’larımızla diyaloğumuzu bozmayacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu