Haber

İç pazarın yıldızı Kemer

26. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın 3. gününde Kemer standına vatandaşların ilgisi devam etti. Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ali Acar, Kemer Turizm ve İşadamları Derneği (KEMİAD) Lideri İstek Sönmez, Kemer Bölgesi Tanıtma Vakfı (KETAV), Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KETOB) yöneticileri ve Kemer turizmciler katıldı. çalışmalarına devam etti.

Birçok turizm acentesi temsilcisi ile bire bir görüşmelerde bulunan Başkan Yardımcısı Emin Gül, “Fuar alanında en çok ilgi gören stant Kemer oldu. Gelen herkes standımızın tasarımını ve etkinliklerini çok beğendiğini ifade etti. Acentelerle ikili görüşmelerimiz de oldukça verimli geçti. Cumhurbaşkanımız Sayın Necati Topaloğlu’nun yaptığı ikili görüşmelerin sonuçlarını da alıyoruz. Bu sezon Kemer için her şey çok güzel olacak.” söz konusu.

KEMER’İ ÇOK BAŞARILI TANITTIK

KEMİAD Lideri Dilek Sönmez, “Kemer, İstanbul EMITT fuarına renk kattı. Kemerimizi çok başarılı bir şekilde tanıttığımıza inanıyoruz. Kemer Belediyesi öncülüğünde hazırlanan Kemer’e özel stantta tüm STK’lar olarak özveriyle çalıştık. Karşılığında da çok güzel dönüşler aldık. Kemerimize yakışır bir fuar oldu. Bu anlamda Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyoruz.” söz konusu.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ’ın küçük konserini gerçekleştirdiği stant alanında deniz kızı konsepti ve DJ performansları ilgi görmeye devam etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu