Haber

İl dışı atama taban puanları 2023! Milli Eğitim Bakanlığı il dışı öğretmen atama puanları açıklandı mı?

Başvuru yapan öğretmenler sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki 2023 il dışı atama sonuçları açıklandı mı? İl dışı atama taban puanları 2023! MEB il dışı öğretmen atama puanları açıklandı mı?

MEB İL DIŞI ÖĞRETMEN ATAMA PUANLARI AÇIKLANDI MI?

Atamalar

1. Yer değiştirme başvurusunda bulunan öğretmenlerin hizmet puanları, başvuruların son günü olan 2 Ağustos 2023 dikkate alınarak belirlenecektir.

2. Öğretmenlerin tercih ettiği eğitim kurumlarında norm takım açığı dikkate alınarak, özgün hizmet noktası üstünlüğüne göre atama işlemleri yapılacaktır. Hizmet puanlarının eşitliği halinde sırasıyla; Öğretmenlikte daha fazla kadroya sahip olanlara ve daha önce öğretmenliğe başlamış olanlara öncelik verilecektir; Eşitliğin devam etmesi halinde atanacak öğretmen bilgisayar kurasıyla belirlenecek.

3. Bu duyurunun “D.22 İl Kapsamında Yapılacak Başvurular” bölümü doğrultusunda yapılan başvurularda, boş kalan kontenjanlar dikkate alınarak hizmet puan üstünlüğü esasına göre atama işlemi yapılacaktır. diğer başvuruların atama işlemleri kesinleştikten sonra atama sürecinden çıkar. Hizmet puanlarının eşitliği halinde sırasıyla; Öğretmenlikte daha fazla kadroya sahip olanlara ve daha önce öğretmenliğe başlamış olanlara öncelik verilecektir; Eşitliğin devam etmesi halinde atanacak öğretmen bilgisayar kurasıyla belirlenecek.

haber-narlidere.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu