Haber

İstanbulspor’un ‘tek’ taraftarı: Bir hafta kala herkes pes ediyor

İstanbulspor ile Trabzonspor ve Giresunspor arasındaki deplasman maçlarında konuk ekip taraftarlarına ayrılan tribünde tek başına oturan ve günlerce sosyal medyaya konuşan Yaşar Karataş, kadrosuna olan bağlılığını anlattı.

İstanbulspor’un Twitter hesabından da “Vefa ?? Teşekkürler Yaşar Karataş!” SporArena’ya verdiği röportaj şöyle:

‘TESİSLERE EKİP DAVETLİ’

?Trabzonspor maçıyla birlikte deplasman sayımı 13 veya 14’tü. Maçlara İstanbulspor 2. Lig’deyken Karagümrük maçıyla gitmeye başladım. Ondan sonra hiçbir oyunu bırakamadım. Daha önce İzmir, Adana, Hatay, Bolu, Balıkesir, Bursa, Eskişehir deplasmanlarında bulundum. Bu maç gündemdeydi ve benim için sürpriz oldu. Trabzon maçı sonrası dönen kulüp, onları tesislere davet etti. Başkan yardımcımız ve bir yönetim kurulu üyemiz aradı. Aslında kulüple iç içeyiz. Buluşup tesislere gidebiliriz. Onlar sayesinde bize yardımcı oluyorlar, sıcak bir aile ortamı var.

? Hayranlar olarak çok kalabalık değiliz, içeride toplansanız da 30-40 kişiyiz. Arkadaşlarıma haftalar önce bir teklif yapıyorum ama pek kimse çıkmak istemiyor. Geçen hafta herkes pes etti. Nerede olursa olsun, uzay benim için değerli değil. Kulüpte ve tribünlerde bir aile ortamı var, bizi çeken de bu. Kalabalık olmadığımız için rastgele bir tartışma olmuyor.

‘Eşim kızgın ama havalar ısınınca çocukları da alacağım’

?Eşim maçlara çok gittiğim için biraz kızıyor. Kendi işim olduğu için çok çalışıyorum. Bu yüzden “Pazarımız var, gitmeyin” diyor. Kalbini güzel tutmaya çalışıyorum ve maçlara gitmeye devam ediyorum. Havalar ısınınca çocukları da yanıma alacağım. 5 yaşında bir kızım var, o da gitmek istiyor.

?2 genç bulup 6 kişi Ümraniyespor deplasmanına gittik. Gençleri kaybetmemek ve bu duyguyu aşılamak için bilet bedelini cebimizden ödedik.

‘İSTANBUL’DA BENİM İÇİN UZAKTA’

? Evim Kocaeli’de, stad Esenyurt’ta. Kocaeli-Esenyurt’un ortası epeyce var. 2 saat sürdüğü için içerideki maçlar da deplasman maçları. Trafik yoksa 2 saat sonra giderim. Ben de 4 saat sonra gidiyorum.

?Elimden geldiğince maç kaçırmamaya çalışıyorum. İş nedeniyle bir sömestrde 3-4 maç kaçırabiliyorum. Takımı sahada izlemek bana daha çok zevk veriyor. Sahada ezilmeyelim ve kazanamasak da sağımıza oynayalım. Bizim için sorun yok, skor bizim için değerli değil.

“POLİS VE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ DE ŞAŞIRDI”

? Genelde polis ve güvenlik görevlileri çok şaşırır. Bazen sırt çantamla gittiğim için içeri girmekte zorlanıyorum. Rakip takımın taraftarları çok nezaket gösteriyor, rastgele berbat bir yaklaşım yok. Neyse ki, bu maçtan sonra çok şey yazıldı. Konya’da, Gaziantep’te deplasmanlar var, “Gelin misafir edelim” diye çok yazıyorlar.

?Trabzonspor maçındaki en kötü beraberliği bekliyordum. Oyun sisteminden memnunum, güzel futbol oynuyoruz. Sona ulaşamamak bizi üzüyor. Düşeceksek düşelim ama kulübün yeteri kadar borcu yok. Maddi kayıplar olunca telafisi zor oluyor. Kaybolan birçok kulüp görüyoruz. Hatta bu takımla yine Büyük Lig’e çıkacağız. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu