Haber

İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen meclis üyelerine rozet takıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: “Türkiye’yi her alanda dünyanın lider ülkesi yapmak için mücadele edeceğiz”

DÜZGÜN Parti’den AK Parti’ye geçen meclis üyelerine rozetleri verildi

İSTANBUL – UYGUN Partisi’nden AK Parti’ye katılan meclis üyeleri için Ümraniye’de rozet takma töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, “Türkiye’yi her alanda dünyanın lider ülkesi yapmak için mücadele edeceğiz. Bu mücadeleye her zaman dua eden, aktif katkı sağlayan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.”

İYİ Parti’den AK Parti’ye katılan meclis üyeleri için rozet takma töreni AK Parti Ümraniye İlçe Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tören öncesinde üyelik beyanını dolduran meclis üyelerine rozetleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından takıldı.

Rozet verme töreninde konuşan Kabaktepe, “Türkiye’yi her alanda dünyanın lider ülkesi haline getirmek için çaba göstereceğiz. Bu çabaya her zaman dua eden, aktif katkı sağlayan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bu kurumlar kalıcı kurumlar değildir. bireylerle ama temsil ettikleri anlamla kalıcı kurumlardır.Bugün Sayın Murat’ın şahsında AK Parti ailemize katılmanız bizim için çok büyük anlam ve değer ifade etmektedir.Cumhurbaşkanımız AK Parti’nin tek parti olduğunu sürekli ifade etmektedir. milletin partisi, türkiyemizin partisi. türkiye’nin 81 ilin ve vilayetinin partisidir. tüm illerimizdeki farklı etnik yapılara ait tüm fikirlerin bir aile gibi bir araya gelip bunun için birlikte çalışabileceği bir zemindir. vatanımız ve bu bayrağımız. Bu zeminin sağlamlaştırılması açısından büyük bir değer kattınız. Çünkü biliyoruz, geleceğimizi birlikte inşa edebiliriz. Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın hedeflediği Türkiye’dir. “Bu birlik ve beraberlik, yaptığımız çalışmalarda çok önemlidir. Biz 21. yüzyıl diyoruz, yani bizi ilk 10 ülke arasında ilk 3’e sokacak çalışmada” dedi.

Törene katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Diğer milliyetçi ve muhafazakar partilerde de güzel Murat kardeşlerim gibi insanların olduğunu biliyorum. Aslında yüzde 65-70’lerin olduğu Türkiye coğrafyasında bir bütün olmamız lazım. Milliyetçi, muhafazakar insanlar oluşur. Biz bunu hep söylüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız hizmetine çok emek verdi.” “Buna rağmen neden Türkiye’de oyların yüzde 70’ini alamıyoruz? Bunu bir araya getirmemiz lazım, tüm kalbimizle bu kardeşleri birlik ve beraberlik içerisinde buluşturmamız lazım. Ümraniye’de başlayan bu şeyin yaygınlaşmasını diliyorum. İstanbul’un ve Türkiye’nin her yerinde” dedi.

Törene Kabaktepe ve Belediye Başkanı Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya katıldı.

haber-arifiye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu