Haber

İzmir’de kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 5 yaralı, zanlılar yakalandı

İZMİR’in Bayraklı ilçesinde düşmanca kişilerin bulunduğu kahvehaneye baskın düzenleyerek Mustafa Er’i (29) tabancayla vurarak öldüren ve 5 kişiyi yaralayan olayın zanlıları MDÇ. ve CK yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. MDK. ve kendilerine CK konusunda yardım etmek isteyen 6 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Gümüşpala Mahallesi 7020 Sokak’ta meydana geldi. Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda; MDK. ve CK’ya husumetleri olduğu iddia edilen Mustafa Er, AA (44), İ.Y. (30), MY (21), EA (31) ve YY (29) kahvehaneye geldi. MDK. ve CK tabancayla düşmanlarına arka arkaya ateş açtı. Olayda Mustafa Er, AA, İ.Y., MY, EA ve YY yaralandı. Haber verilmesi üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Mustafa Er hayatını kaybetti. AA’nın hayati tehlikesinin bulunduğu, yaralanan diğer kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 36 ayrı sabıka kaydı olduğu belirtilen Mustafa Er’in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SAVAŞ OLDUĞU İÇİN SALDIRILDI

Öte yandan MDÇ’nin olduğu öğrenildi. kısa süre önce düşman olduğu grup tarafından darp edildi. MDÇ olduğu ortaya çıktı. olaydan sonra zanlıları öldürmek için plan yapan şahıs, ardından kahvehaneye giderek tabancayla saldırdı.

YURTDIŞINA KAÇIŞA HAZIRLANIYOR

Olayın ardından kaçan MÇ. CK ve CK’nın yakalanması için çalışmalarını sürdüren İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıların Selçuk ilçesine kaçtığını belirledi. Ekiplerin düzenlediği operasyonda MÇ. CK ve CK’nın yanı sıra adreste yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen 8 zanlı da gözaltına alındı. MDK. CK ve CK’nin Kuşadası’ndan kaçak yollardan yurt dışına kaçmaya hazırlandıkları öğrenildi. Adreste yapılan aramada 4 tabanca, 31 fişek ve 1 yazarkasa ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor. dönemine yansımıştır. Görüntülerde MDÇ’nin olduğu görüldü. yemekhaneye gelerek girişte Mustafa Er, AA, İ.Y., MY, EA ve YY’ye arka arkaya ateş etti.

gurgentepe-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu