Haber

Karaman’da bağımlılıkla mücadele semineri düzenlendi

Karaman Vilayet Müftülüğü ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Karaman Şubesi tarafından “Bağımlılıkla Mücadele” semineri düzenlendi.

YEDAM Karaman Şubesi Toplumsal Hizmet Uzmanı Fazilet Özsayan, Piri Reis Kültür Merkezi Konferans Salonu’ndaki seminerde, merkezin bağımlılıkla uğraş kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Özsayan, merkez olarak tütün, kumar, alkol, unsur ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili sorun yaşayan bireylere fiyatsız ruhsal ve toplumsal takviye sağlayarak tekrar hayata kazandırılmaları için yardımcı olduklarını aktardı.

Aynı vakitte aile ve yakınlarına da takviye vererek bozulan ömür tertibinin onarılmasını ve münasebetlerin sağlıklı devam etmesini desteklediklerini tabir eden Özsayan, şunları kaydetti:

“Gerek cami cemaati gerekse yakınlarınızdan desteğe ihtiyacı olanlar, YEDAM 115 Danışma Hattı ile bizlere ulaşabilir. Uzman psikologlarımıza bağımlılık hakkında danışabilir ve yüz yüze görüşmek için randevu alabilirler. Bu süreçte bizden desteğiniz esirgemeyen Müftülüğümüze ve tüm din görevlilerimize teşekkür ediyorum.”

Seminere Vilayet Müftüsü Faruk Gürbüz, vaizler, din hizmetleri uzmanları ve din vazifelileri katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu