Haber

Kastamonuspor ligdeki kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor

– Kastamonuspor ligdeki kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor

KASTAMONU – TFF 2. Lig’in ikinci yarısında ilk iki maçını kaybeden Kastamonuspor, yarın oynayacağı Fethiyespor maçını kazarak kötü gidişatına ‘dur’ demek istiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarıyı lider tamamlayan GMG Kastamonuspor, en yakın takipçileri Iğdır Futbol Kulübü ve Amedspor’un 7 puan önünde, evinde konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’a karşı üst üste ilk maçını ilk maçta kaybetti. İkinci yarıda ise Erzincanspor, 24 Erzincanspor maçından mağlup ayrıldı. alınmış. Yenilgilere rağmen en yakın takipçisinin 1 puan önünde liderliğini koruyan GMG Kastamonuspor, yarın saat 14.00’te Gazi Stadı’nda karşılaşacağı Fethiyespor karşılaşmasına galibiyetle başlamak istiyor.

“Fethiye maçı taraftarlarımızla başlamak istediğimiz bir maç.”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “İkinci yarıda her iki maçı da kaybettik. Kaybettiğimiz maçların acısını gerçekten çekiyoruz ama iki maçı da kaybetmiş olsak da hala önümüzde kimsenin olmaması önemli. Bugünlerde o puan farkları açıldı. Bu son derece doğal, bizim ligimizde böyle şeyler oluyor. Bugün sevinç çığlıkları atmayacağız, üzüntü çığlıkları da atmayacağız. Yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Biliyoruz ki biz Biz kaliteli bir takımız. Oyuncularımıza güveniyoruz. Ciddiyetimizi ve özgüvenimizi koruyoruz. Elbette kaybedilen maçlar olur, bunlar olur. Kaos denilen hiçbir şeyi kabul etmiyoruz. Futbolda kaos” diyen bir takım değiliz. Bu yüzden oldukça keyifli ve keyifli bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta oynayacağımız Fethiye maçı elbette kazanmak istediğimiz, taraftarımızla çıkmak istediğimiz bir maç. Taraflarımızın yanımızda olmasını istiyoruz” dedi.

“Fethiyespor maçını kazanıp seri galibiyetlere geçmek istiyoruz”

Futbolda bazen kazaların olabileceğini söyleyen Muhammet Arslantaş, “Futbolda bu tür kazalar olabiliyor. Şu anda hiçbir şey kaybetmedik. Çok iyi bir takımız, çok güzel bir aile ortamımız var. Bu haftaki maçı da kazanmak istiyoruz ve Yeniden başlayacağız. Kendi evimizde taraftarımızın önünde oynayacağız. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok.” Biz kendimize güveniyoruz, artık kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Fethiyespor karşısında bu maçı kazanıp seri galibiyetlere devam etmek istiyoruz. Futbolda bazen bunlar olabiliyor. Ancak bu yenilgileri durduracak olan biziz. Biz takım arkadaşlarımızla her zaman birlik içindeyiz, bundan sonra buna ‘dur’ diyeceğiz. Fethiye maçında ise “Yeniden galibiyet başlangıcımızı sürdüreceğiz. Seri galibiyetler alacağız, inşallah bunu da başaracağız” dedi.

“Futbolda dün yoktur, her zaman önümüze bakmak zorundayız, bu yüzden Fethiye maçına odaklandık.”

Fethiye maçına odaklandıklarını ve mutlaka kazanmak istediklerini belirten Furkan Çil, “İkinci yarıya kötü başlamış olabiliriz ama bu tarz başlangıçları daha önce de çok yaşadık. Bunu aşabilecek kaliteli bir takımız” dedi. Bizim için geçmiş değerli değil, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Sadece Fethiye maçına odaklandık. Takım olarak maça iyi hazırlandık. İnşallah cumartesi günü 3 puanı alıp önümüze bakacağız. 2 maç kaybettik ama takım olarak kalitemizin farkındayız. Paniğe kapılmıyoruz, kendimizi tanıyoruz. Kaliteli bir takımız, iyi çalışıyoruz, geçmişi geride bırakıyoruz. Çünkü grup olarak, Ekibimizin kalitesinin farkındayız. “Çok tecrübeli ve kaliteli bir ekibiz. Futbolda dün yoktur, her zaman önümüze bakmak zorundayız. Bu nedenle Fethiye maçına odaklandık. Bu maçı daha da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Her zaman bir arada duracağız ve 3 puanı alacağız” dedi.

haberdoganyol.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu