Haber

Kayseri Kocasinan’dan depremzedeler için seferberlik

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, beyin sarsıntısının yaralarını sarmak için herkesin elinden geleni yaptığını belirterek, “Yaraları bir an önce sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün Türkiye tek yürek oldu” dedi.

Önder Çolakbayrakdar, deprem bölgelerindeki yaraların sarılması için ilk andan itibaren tüm imkanların seferber edildiğine ve bölgede devletin tüm birimlerinin çalışmalarını sürdürdüğüne işaret ederek; “Devletimizin tüm birimleri vatandaşlarımız için seferber. Bütün Türkiye tek yürek oldu. Tüm gücümüzle depremzedelerin yanındayız. Yaraları olabildiğince çabuk iyileştirmek için çok çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Kocasinan Belediyesi olarak deprem bölgesinde portatif mutfaklar, portatif yatakhaneler, sıhhi tesisat ve iş makinaları gibi ihtiyaç duyulan her alanda var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle deprem bölgelerinden Kayseri’ye tahliye edilerek vatandaşların devlet yurtlarına, misafirhanelerine ve konutlarına yerleştirilen depremzedeler için Sosyal Yardım İşleri Başkanlığı gruplarımız 24 saat gıda ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Kocasinan Akademi yine deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere gönüllü kursiyerlerin kışlık kıyafetlerini dikiyor. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Tarihin en büyük felaketlerinden biriyle karşı karşıya olduklarını hatırlatan Önder Çolakbayrakdar, millet olarak birlik ve beraberlik içinde bu feci günleri geride bırakacaklarını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu