Haber

Kırkağaçlı üreticilere destek

MANİSA (İGFA) – Tarımsal ve kırsal kalkınmaya büyük bütçe ayıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, yüzde 50 hibe desteğiyle temin ettiği gübreleri Kırkağaç’taki üreticilere teslim etti. Proje kapsamında Kırkağaç ilçesinde 614 üreticiye 118,2 ton gübre dağıtıldı. Programa, Kırkağaç AK Parti Belediye Başkan Adayı Fevzi Ok, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yılmaz Usta, MHP İlçe Başkanı Ali Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Sevgen, Kırkağaç katıldı. Muhtar İşleri Şubesi. Müdür Fahri Dinçer, mahalle muhtarları ve üreticiler hazır bulundu.

“TÜM MAHALLEMİZ SAKİNLERİ ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Çobanlar Mahalle Muhtarı Bahtiyar Tosun, “Başkanım Cengiz şu anda kırsala verdiği destekle Türkiye’deki tek Cumhurbaşkanıdır. Neden soruyorsun? Daima çiftçinin yanındayız. Daima çiftçinin arkasındayız. “Bunun için Başkan Cengiz’e şahsım ve tüm mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Gökçukur Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Evgin, “Öncelikle Belediye Başkanı Cengiz’e çiftçilere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sepet desteği, mat desteği, sandık desteği, gübre desteği, hayvan desteği, arı kovanı desteği. O gerçekten çiftçinin her zaman yanında olan, elinden tutan bir Başkandır. Tanrı seni korusun. Desteklerinin devamını bekliyoruz. Umarım Büyük Başkan tekrar kazanır. “Teşekkür ederim ve çok yaşa” dedi.

Bostancı Mahalle Muhtarı Mehmet Tarlacı, “Büyükşehir Belediyesi Büyük Başkanımıza saygılarımı sunuyorum. Başkan Cengiz’in kırsal mahallelere verdiği desteğe şahidim. Desteğin devam etmesini bekliyoruz. “Başkan Cengiz’e saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Siledik Mahallesi sakinlerinden Mustafa Elçi, “Zeytin hasırı aldım. Zeytin fidanı aldım. Gübre aldım. Pek çok destekten faydalandım. Allah Cumhurbaşkanım Cengiz’den razı olsun. “Çok teşekkür ederim” dedi.


“ÇİFTÇİ DOSTU BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”
Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, “Başkanımız Cengiz’i çiftçi dostu ilan ettik. Sözlerimizi bir kez daha tekrarlıyoruz. Çiftçi dostu Cengiz Önderimiz Sayın Kırkağaçlı çiftçilerimize bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve Kırkağaçlı çiftçilerimiz adına en içten dileklerimle ve duygularımla teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ederim. “Önümüzdeki yerel seçimlerde Manisa’da ve Manisa genelinde başarılı olmasını ve görevine başarıyla devam etmesini diliyorum” dedi.

Kırkağaç MHP İlçe Başkanı Ali Doğan, “Öncelikle Başkanım Cengiz’e teşekkür ediyoruz. Desteğini bizden esirgemiyor. Çiftçilerimize her türlü desteği verdi. Kasa, sepet, zeytinlik ve bağ örtüsü hediye edildi. Çiftçilerimiz de çok mutlu, hepsi dua ediyor. Başkanımız Cengiz’i çiftçi dostu bir Cumhurbaşkanı ilan ettik. Arkanızdayız. Yine Cumhurbaşkanımız Cengiz’in zaferiyle çiftçilere verilen destekler devam edecek. “Bütün çiftçilerimiz Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun diyorlar” dedi.

“Ürününüz bol, kazancınız bereketli olsun”
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını sizlere iletiyorum. Büyükşehir olduğumuz günden bu yana Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla kırsal alana, tarıma, çiftçiye, üreticiye bütçesinden en fazla desteği sağlayan Büyükşehir Belediyelerinin her zaman başında yer aldık. Bu bizim için bir onur ve gururdur. Büyük Cumhurbaşkanımız Atatürk’ün dediği gibi ‘Köylü Milletin Efendisidir’ düsturunu benimsedik. Sayın Liderimizin talimatıyla her zaman yanınızda olduk. Sadece 2023 yılında kırsal kalkınmaya 150 milyon liralık rekor bir bütçe ayırdık. Toplam 38 farklı kalemde destek sağladık. Büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerimizi, çiftçilerimizi, arıcılarımızı, sebze meyve üreticilerimizi, her branştaki üreticilerimizi destekledik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl 1.000 ton gübreyi üreticilerimize ulaştırdık. Bu yıl bunu 1.850 tona çıkardık. Toplam maliyet 24 milyon TL’nin üzerinde, hayırlı olsun. “İşiniz bol, kazancınız bereketli olsun” dedi.

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Kırkağaç Belediye Başkanı Adayı Fevzi Ok, “Önderimiz Cengiz’in geçmiş dönemlerde çok güzel bir bağ kurduğunu bizzat gördüm. Bu süreçte bunlara şahit oldum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu sevgi bağını daha da güçlendirmek, halkımıza daha güçlü hizmet sunmak için hep birlikte çalışacağız. Kırkağaç hem yazın hem de kışın tarımın yapıldığı bir bölgedir. Dolayısıyla çiftçilerimize bu tür bir hizmet vermek bizi çok mutlu etti. “Bu takviye hem çiftçilerimizde hem de Kırkağaç halkında karşılığını buldu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu