Haber

Kırsal Mahalleler Merkez Konforuna Kavuşuyor

Kırsal mahallelerde altyapısı tamamlanan bölgelerdeki yolların parke taşı döşeme çalışmalarına hız veren İnegöl Belediyesi, Sungurpaşa Mahallesi’ndeki 16 sokağı 6 bin metrekare parke taşıyla kaplıyor.

Kentin dört bir yanında yatırımlarına devam eden İnegöl Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte kırsal mahallelerde de çalışmalarına hız verdi. Özellikle altyapısı tamamlanan bölgelerde yol kaplama çalışmaları devam ederken, Sungurpaşa Mahallesi’ndeki 16 sokakta 6.000 m2’lik parke döşeme çalışmalarına başlandı.

PARKE TAŞ’TAN BÜYÜKŞEHİR BAŞVURUSU IEGOL BELEDİYESİ’NDEN

Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, beraberindeki heyet ile devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Buradaki çalışmalarla ilgili de açıklama yapan Aydın, “Bugün kırsal mahallemiz olan Sungurpaşa’dayız. Burası tarihi bir köy, Sungur Paşamızın adını taşıyan bir köy. Belediye Başkanımız diğer ilçelerimiz gibi Sungurpaşa Mahallemize de çok önem veriyor. Bugün Bursa Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle mahallemizde 16 sokakta yaklaşık 6 bin m2’lik anahtar parke uygulamasını görmek için buradayız. Çalışma artık sona erdi. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

MAHTAR’DAN TEŞEKKÜRLER

Sungurpaşa Mahalle Muhtarı Enver Bali, “Altyapımız tamamlandı, parke taşı uygulamamız sona erdi. Çok güzel bir çalışmaydı. Belediye başkanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu