Ekonomi

KSO Başkanı Büyükegen: Şimdi yeni reformlarla daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye inşa etme zamanı

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğin, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, “Şimdi yeni reformlarla daha büyük, daha güçlü bir Türkiye inşa etme zamanı” dedi.

Başkan Büyükeğin, seçim sonuçlarını ve iş dünyasının beklentilerini takdirle karşılayan bir açıklama yaptı. Türkiye’nin bir seçim dönemini daha geride bıraktığını belirten Büyükegen, yeniden Cumhurbaşkanlığı’na seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti. “Milletimizin sağduyusu ve öngörüsüyle uzun ve zorlu bir seçim dönemini geride bıraktık. Artık hızla seçim gündeminden uzaklaşıyoruz, ekonomi Gündem ve reformlara odaklanmalıyız. Yeni hükümetten öncelikli beklentimiz üretim odaklı yeni bir ekonomik hamle ve kalkınma süreci inşa etmesidir. Siyasi görüşü ne olursa olsun hepimizin güçlü Türkiye hedefi etrafında birlik olma, yılmadan çalışma ve üretme zamanıdır.”

“Güçlü Türkiye’nin mimar kentleri arasında yer alacağız”

Sanayicinin finansmana erişiminin kolaylaştırılması gerektiğini ve yüksek enflasyonla daha aktif mücadele edilmesinin kural olduğunu vurgulayan Büyükegen, şunları kaydetti: “Konya’daki sanayiciler olarak ekonomik krizlerin yol açtığı kırılma dönemlerinde bile üretimden asla vazgeçmedik. Rusya-Ukrayna savaşının ekonomilere, özellikle de pandemiye. Üretimi, istihdamı ve ihracatı ön planda tuttuk.” – KONYA

salihli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu