Haber

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nın ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Ahmet Özver başkanlığındaki toplantıya, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail İlerik ve meclis üyeleri katıldı.

Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan Özver, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık mücadelesinin ve vatan ruhunun büyük bir eseri olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik zaferi getirdi.

Türk milletinin tarihi yolculuğundaki varoluş mücadelesinin cumhuriyetin ilanıyla taçlandırıldığını belirten Özver, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık amacıyla inşa edildiğini vurguladı.

Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümünün daha güçlü bir Türkiye için çok anlamlı olduğunu belirten Özver, “Türkiye yüzyılına güçlü bir şekilde gireceğimize yürekten inanıyorum. Türk iş dünyası bunu yapabilecek güçtedir. Allah’a rahmet ve minnet diliyoruz.” Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman yoldaşları ve aziz şehitlerimiz.” “Gazilerimizi şükranla anıyorum.” dedi.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınayan Özver, şöyle devam etti:

“Yaşadığımız yüzyılda insanlık dışı eylemler gerçekleştiren, çocuklar, yaşlılar ve kadınlar da dahil olmak üzere savunmasız sivillerin hayatlarını hedef alan ve soykırım yapıldığı için İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana mağdur rolü oynayan İsrail’i de kınıyorum.” Kendi milletine karşı yaptığı katliamdan dolayı bir an önce hatasını düzeltmelidir.” Umarım.”

Konuşmanın ardından Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sinan Beşer, bir önceki aya ait gelir ve tüketim raporlarını meclis üyelerine sundu.

Oda üyesi otel işletmelerinin fiyat tarifelerinde değişiklik talebinin görüşüldüğü toplantıda, 1 kişilik oda fiyatı 600 liradan 800 liraya, 2 kişilik oda fiyatı ise 900 liradan 800 liraya çıkarıldı. 1400 lira olan 3 kişilik odanın fiyatı ise 1200 liradan 1900 liraya çıkarıldı.

haberaltindag.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu