Yaşam

Melis Buse Betkayan, eski sevgilisi tarafından ‘Git annenden para çal’ diyerek dolandırılınca çılgına döndü.

Melis Buse Betkayan Kısmetse Olur yarışı ile hayatımıza giren fenomen isimlerden biri. Yarışmaya katıldığı ilk dönemden itibaren yaşadığı aşklar, kavgalar ve entrikalarla anılan Melis, şimdi de sosyal medyada oldukça ilgi gören isimler arasında yer alıyor. Dün akşam yayınladığı hikayelerde yıkıldığı görülen Melis Buse Betkayan, eski sevgilisi tarafından dolandırılmaya çalışıldığını savundu. birlikte görelim ?

Deli dolu ve entrikadan hoşlanan Kısmetse Olur’un yarışmacısı Melis Buse Betkayan’ı hatırlarsınız.

Nitekim müsabakanın ikinci yarısında da kükremeye devam eden Melis’i hatırlamamak elde değil. Programı izlememiş olsanız bile önünüzde bir kaç sahne var.

Son yıllardaki değişimiyle dikkatleri üzerine çeken Melis Buse Betkayan, sosyal medya hesabından yaptığı isyanla gözlerin üzerine çevrilmesine neden oldu.

Betkayan, bankadan kendisine tebligat geldiğini ve birisinin kredi kartından yüklü miktarda harcama yapmaya çalıştığını söyledi. Ayrıca ciddi bir rahatsızlığı olduğunu ve kartını dışarıdan yemek siparişi vermek dışında kullanmadığını belirtmiştir.

Tüm bunları anlatırken kim olduğunu tahmin ettiğini söyleyen Melis Buse Betkayan, tüm okları eski sevgilisine doğrultarak kendisinin bir dolandırıcı olduğunu söyledi.

“Kartımı biri kullanmış, üzerindeki numaraları ezberlemiş. Kartı iptal ettim. Kim olduğunu tahmin ediyorum, yine de sana ulaşmayacağım. Aç olduğun için köpek köpek.Hayatımın nesi var bilmiyorum seni gönderdim hala kartımı kullanmaya mı çalışıyorsun?Öyle mi öldün?”

Olaydan önce burada bahseder:

“Senin gibi bir parazite aç köpek diyerek yemin etsem de şu an evimde ve sokakta yaşattığım iki cana hakaret gibi hissediyorum. Sen de aç köpek olamazsın. … Biliyor musun Sen bir asalaksın!”

“Bak oğlum git kendine bir iş bul. Ananın evinde sabahtan akşama kadar maç izlemekle, milleti dolandırmakla geçmez bu ömür ne bileyim. iş yerindeki arkadaşlarını dolandırarak onları dolandırarak.Annenin evinde eş gibi, kız gibi olur mu?Oturma.”

“Sizinle dalga geçmiyorum ama yeter artık. Telefonumda bahse girersiniz, 3-4 milyar fatura gelir. Aylar oldu seni hayatımdan atalı, hala kartıma harcamaya çalışıyorsun. Bak canım, iptal oldu, iptal ettim. Pis, aç.”

“Bak asalak, annenden para çalıyorsun, kardeşinden para çalıyorsun, benden aldığını resmen aldın ama… Helal olur diyordum ama bugünden sonra haram olsun, tamam mı bana bir şey olmaz lokma olarak inmesin boğazından yani aylar geçmesine rağmen nasılsın? Madem kartımdaki numaraları biliyorsun, neden gidip internetten bir şeyler denemiyorsun?”

“Bak yeter, sınır krizi geçireceğim şimdi! Senin gibi pisliklerle mi uğraşacağım, yeter. Yine git annenden para çal, neyim var bana. Defol!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu