Haber

Mesut Özil DAVA’nın reklam yüzü olabilir

Almanya’da Türk toplumunun, Müslüman toplumunun ve azınlığın sesini duyurmak amacıyla yola çıkan DAVA’nın reklam yüzü Mesut Özil olabilir.

AK PARTİ TEMA İDDİASI

Dava, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile ilgili olduğu iddialarıyla gündeme geldi. Söz konusu iddiayı DAVA Genel Başkan Yardımcısı Fatih Zingal, “Bizim Erdoğan hükümetiyle veya diğer hükümetlerle hiçbir bağlantımız yok. Onlara da ihtiyacımız yok” diyerek yalanladı.

MESUT ÖZİL PARTİNİN YÜZÜ OLABİLİR

Mesut Özil iddiası, Alman Bild gazetesine röportaj veren 53 yaşındaki Fatih Zingal’in yaptığı çarpıcı açıklamayla gündemi karıştırdı. Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in DAVA’dan siyaset arenasına atılabileceği iddia ediliyor.

Haziran ayında yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimlerine hazırlanan DAVA, partinin reklam yüzü olarak Mesut Özil’e yer vermek istiyor. Başkan Yardımcısı Zingal, bu süreçte Özil’den destek bulmayı umduklarını belirtti. “Onun harika bir adam olduğunu düşünüyoruz. Alman milli takımı için çok şey yaptı. Harika bir futbolcu, harika bir sosyal figür.”“dedi.

koskajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu