Haber

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: ‘Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin asrında daha fazlasını vermek için yola çıktı’

Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, “Cumhurbaşkanımız 20 yılda bu ülkenin çocuklarına ve bu ülkenin vatandaşlarına hak ettiğini vermiş, Türkiye Yüzyılında daha fazlasını vermek için yola çıkmıştır. .”

Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili adayı Mahmut Özer, partisinin Gülyalı ilçesinde seçim entegrasyon merkezinin açılışına katıldı. Partililer tarafından memnuniyetle karşılanan Özer, yaptığı konuşmada yepyeni hizmetlerle Ordu’yu çok daha iyi yerlere taşıyacaklarını söyledi. Türkiye’nin her alanda hizmetle buluştuğunu belirten Özer, “İnşallah yepyeni hizmetlerle Ordumuzu çok daha iyi noktalara hep birlikte taşıyacağız. Cumhurbaşkanımızın değerli Gülyalı halkının liderliğinde eğitimde her alanda yatırımlar yapılıyor. Sayın Bakanımızın temellerini attığı sağlık, ulaşım, altyapı, enerji bugün meyvelerini vermeye başladı. Savunma sanayinde Türkiye gerçekten her alanda hizmetle tanıştı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkenin vatandaşlarına hak ettiğini verdiğini belirten Özer, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yılda diğer alanlarda olduğu gibi eğitimde de tüm sorunlar çözüldü. çözüldü.Ordu’da 12’si hastane olmak üzere 52 sağlık ocağı açıldı.Ordu’da 8 bin 301 derslik yapıldı.Bugün Ulaştırma Bakanımız Ordu’da yapılan yatırımları, yolları, tünelleri, tünel uzunluklarını anlattı. vatan evlatları, bu vatan vatandaşları hak ettiklerini ve fazlasını vermek için yola çıktıkları asırlık Türkiye’de siz değerli Gülyalı hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Bu kutlu yürüyüşün yoldaşları olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında olacaksınız.İnşallah siz değerli milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız, belediye başkanlarımız ve aday arkadaşlarımızla birlikte ordumuzu daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız. daha iyi bir yer. Bunun ilk örneklerini önümüzdeki 10 gün içerisinde verdik. Ordu’nun 2023’teki eğitim yatırımı sadece 491 milyon oldu. O il değerleme toplantısında yaklaşık 2 milyara çıkardık. Dün gece ilçeleri gezerken yaptığımız yeni yatırımlarla hesapladım, 3 milyara çıktı. Biz bunu bir temenni veya temenni olarak yapmadık, yatırıma karar verir vermez ertesi gün yatırım bedeli, bütçesi ve ihalesi Ordu’muza geldi. Yani şu anda Ordu’da 3 milyar yeni eğitim yatırımı yapılıyor.”

Bakan Özer, konuşmasının ardından seçim uyum merkezinin açılış kurdelesini kesti. Özer, ilçedeki balıkçılarla da görüşmeye gelerek onların dertlerini dinledi. Ayrıca Özer, otizmli Murat Yeşilyurt ile annesi Sevinç Yeşilyurt’un çay davetini kırmadı ve evlerine konuk oldu.

haber-bekilli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu