Teknoloji

Mobil Oyun Final Fantasy 7 Ever Crisis’i PC’de 4K Olarak Oynayabilirsiniz

 
Square Enix’in oyunculara sunduğu taşınabilir aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 7 Ever Crisis artık PC’de oynanabiliyor. PC oyuncuları şu anda 4K çözünürlükte oyunun keyfini çıkarmak için bir Android emülatörü kullanabilirler.
 
YouTube’da oynatıldığını gösteren bir video var.
 
 
 
İçerik yapımcısı ‘KyoKat PC Gameplay’, YouTube’da Final Fantasy 7 Ever Crisis’in PC’de çalıştığını gösteren bir görsel paylaştı. YouTuber, yeni FF oyununu oynamak için Bluestacks programını kullandı. Ancak Ever Crisis’i PC’de çalıştırmak için LD Player 9 veya Nox Player’ı da kullanabilirsiniz.
 
Oynaması ücretsiz olan Final Fantasy 7 Ever Crisis, FFVII’nin unutulmaz anlarını yeniden yaşamanıza ve genç kahraman Sephiroth’un yolculuğunu deneyimlemenize olanak tanır. Oyun, çağdaş grafiklerle birleştirilmiş retro tarzı bir görünüme sahiptir. Ayrıca FFVII evreninden hem klasik hem de yeni hikayeler var.
 
Oynaması ücretsiz olduğu için oyunda uygulama içi satın almalar mevcut. Örneğin, tek oyunculu içerik görevleri dayanıklılık gerektirir. Bu nedenle dayanıklılığınız biterse yeniden şarj olmasını beklemeniz veya nakit ödeme yapmanız gerekir.
 
İşte oynanış videosu
 
 

baglarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu