Haber

Murat Gezici: Şimdi üniversiteler neden kapalı anladınız mı?

14 Mayıs seçimleri için 20 Mart’ta askıya alınan seçmen listelerine itiraz süresi 2 Nisan Pazar günü sona erecek. Seçmenlerin aday olarak kullanacakları adreslerinde bu tarihe kadar değişiklik yapmaları gerekiyor.

Seçimle ilgili merak edilen iddialardan biri de üniversite öğrencilerinin nerede oy kullanacağı oldu. Maraş merkezli depremlerin ardından üniversitelerde orta-yüz yüze eğitim verildi.

Dün bir açıklama yapan YÖK Heyeti Başkanı Erol Özvar, 3 Nisan Pazartesi günü üniversitelerin prestijiyle uzaktan eğitim almak isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın derslerde yüz yüze eğitim verilebileceğini söyledi. Özvar, “Şu anda uygulanmakta olan uzaktan eğitim ile isteyen öğrencilerin devam zorunluluğu olmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim yapılmasına karar verildi.”

Gezici Araştırma Merkezi Lideri Murat Gezici, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iki tarihin ortasında bir gün olduğuna dikkat çekti.

Gezici, “Adres değişikliği için son gün 2 Nisan, YÖK 3 Nisan’da üniversiteleri açıyor. Şimdi üniversiteler neden kapalı anladınız mı. Gençler bu oyunu bozacak. Mayıs’ta adreslerini tescil edecekler” 14 ve geleceklerini koruyun!” terimleri kullandı. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu