Ekonomi

Oğlu ve Prenses Diana’nın aşkı dünyayı sarstı! Mısırlı milyoner Mohamed Al Fayed hayatını kaybetti

İngiltere’nin başkenti Londra’nın ünlü mağazası Harrods ve Fulham futbol kulübünün eski sahibi Mısırlı milyoner işadamı Mohamed Al Fayed, dün 94 yaşında hayatını kaybetti. Al Fayed’in oğlu Dodi Al Fayed, 31 Ağustos 1997’de hayatını kaybetti. Fransa’da Prenses Diana ile trafik kazası geçirdi.

“KULÜBÜMÜZ İÇİN YAPILANLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

“Fulham’daki herkes, eski Sahibimiz ve Başkanımız Mohamed Al Fayed’in ölümünü öğrendiğinde inanılmaz derecede üzüldü. Kulübümüz için yaptıklarından dolayı Mohamed’e şükran borçluyuz ve bu konuda düşüncelerimiz artık ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte. Fulham futbol kulübü dün yaptığı açıklamada kasvetli bir zaman” dedi. sözlerine yer verdi.

FORBES’a göre serveti 1,9 MİLYAR DOLAR

Forbes’a göre Prenses Diana ve oğlu Dodi’nin ölümüne yol açan trafik kazasının İngiliz istihbarat servisi tarafından ayarlandığını iddia eden Al Fayed’in Kasım 2022’deki serveti 1,9 milyar dolardı. 20 Ocak 1929’da İskenderiye’de doğdu. Al Fayed, kariyerine Mısır’da başladı ve daha sonra Suudi Arabistanlı milyoner Adnan Kaşıkçı’nın kız kardeşi Semira Kaşıkçı ile evlendi. Al Fayed’in oğlu Dodi, 1981 yılında Ateş Arabaları filminin yapımcısı oldu ve film 4 Oscar kazandı.

sehzadeler-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu