Haber

Pasaportuna el konulan Hakan Atilla’dan, “Yurt dışına mı kaçacaktınız?” soruyu cevapla

Halkbank eski Genel Müdürü Hakan Atilla dün sabah ailesiyle birlikte İstanbul Havalimanı’na gitti. Buradan Kıbrıs Ercan Havalimanı’na gitmek isteyen Atilla, pasaport kontrolünden geçtiği sırada yurt dışına çıkış yasağı olduğu fark edildi.

PİYASAYA SÜRÜLMÜŞ

Polis ekipleri, Atilla’yı pasaportuyla birlikte havalimanı içindeki polis merkezine götürdü. Burada Atilla’ya yurt dışı seyahat yasağı kararı tebliğ edildi. Atilla daha sonra serbest bırakıldı.

“HÜKÜMET BİR AÇIKLAMA YAPARSA”

Olayın ardından ilk kez konuşan Hakan Atilla, gazeteci İsmail Saymaz’ın sorularına dikkat çekici yanıtlar verdi. Olayın sebebinin sorulması üzerine Atilla, “Acaba ben yurt dışına gitmezsem, yurt dışında biriyle bir şeyler yaparım diye endişelenen oldu mu? Uğraşmayalım diye uğraşıyoruz.” Ya da bundan hoşlanmayan biri, buna izin vermeyelim, elimizde tutalım mı dedi? Muhtemelen devlet bir açıklama yapacaktır” dedi.

“KAÇMAK İSTERSEN KIBRIS’A GİTMEZDİM”

Kararın İçişleri Bakanlığı tarafından alındığını öne süren Atilla, “Yurt dışına mı kaçacaktınız?” O da, “Kaçacak olsam Kıbrıs’a gitmem. Kaçmamı gerektirecek hiçbir şeyim yok. Böyle bir sorunum olsa, devlette çalışmaktan vazgeçmem” yanıtını verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu