Teknoloji

PowerWash Simulator Ocak Sonunda PlayStation ve Switch’e Geliyor

 
PowerWash Simulator, ilk olarak 19 Mayıs 2021’de Steam aracılığıyla PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürülen ve ardından 14 Temmuz 2022’de Xbox Series, Xbox One ve PC’de (Steam ve Microsoft Store aracılığıyla) tam sürüm olarak yayınlanan simülasyon yıkama oyunu. Switch konsollarına geliyor.
 
Yayıncı Square Enix Collective ve geliştirici FuturLab tarafından konsol oyuncularının beğenisine sunulacak olan PowerWash Simulator, 30 Ocak’ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için çıkacak.
 
PowerWash Simulator PS4, PS5 ve Switch’e geliyor
 
 
 
Geliştirici FuturLab, daha önce yaptığı bir paylaşımda, PowerWash Simulator’ın PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch sürümlerinin çıkış tarihinin 2023’ün başlarında duyurulacağını belirtmişti. Şimdi ise bu tarih kesinleşti ve konsol sürümleri 30 Ocak’ta geliyor.
 
PowerWash Simulator, üretim temalı bir yıkama ve kir çıkarma oyunudur. Simülasyon öğeleri içeren bu oyun bizlere rahatlatıcı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Oyunda yüksek basınç veren bir araç ile sağda solda suyu serbest ve temiz bırakabiliyoruz. Oyunda bize çeşitli temizleme ve yıkama görevleri veriliyor ve bunları en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.
 
PowerWash Simulator şu anda Steam’de 200,00 TL’ye satışta.
 
– Buhar sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu