Yaşam

PUBG MOBILE PDP Projesinin Birbirinden Başarılı Tasarımları İstanbul’da Sergilendi

Dünyanın her yerinden oyuncuların ve tasarımcıların PUBG MOBILE için özel olarak tasarladığı çalışmalar İstanbul’daki PUBG MOBILE Content House’da sergilendi. En beğenilen dizaynlar oyuna eklenecek!

Dünyanın en tanınan taşınabilir oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, topluluk odaklı birinci tasarım programı olan PDP projesinin (PTopia Design Project) en başarılı örneklerini İstanbul’da düzenlediği özel bir stantta meraklıları ile buluşturdu. PUBG MOBILE Ptopia Tasarım Projesi (PDP) oyuncular için fevkalâde oyun içeriği üretmek emeliyle kurulan ve dünyanın en yeterli dizayncıları için gerçekleştirilen bir iş birliğidir.

Tasarımlar içerik üreticileri, espor sunumları ve çok daha fazlası dahil olmak üzere bu usul özel etkinliklere de konut sahipliği yapan PUBG MOBILE Content House’da sergilendi.

Dünyanın dört bir yanındaki oyunculardan yenilikçi fikirler toplayan ve kazanan oyuncuların çalışmalarını oyuna eklemeyi hedefleyen bu tasarım programı, tıpkı vakitte oyun severlere ve tasarımcılara oyun içeriği üretmek için büyük bir fırsat sağladı. Geçtiğimiz Haziran ayında müracaatlar ile dizaynların toplandığı bu özel proje Ağustos ayı sonunda heyet seçimi ile sona erdi.

Fan Arka, Tasarım ve Cover olarak üç başlıkta oyuncular ve sanatkarların yaptığı bu dizaynlarda birbirinden başarılı örnekler sergilendi. PUBG MOBILE resmî sanat grubunun üyeleri ve özel olarak davet edilen uzmanlar, finale kalan tüm dizaynları değerlendirdiler. Seçilen birtakım dizaynlar ödül kazanacağı üzere birebir vakitte önümüzdeki devirlerde PUBG MOBILE oyununa eklenecekler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu