Haber

Rıdvan Dilmen’den Arda Güler’in pozisyonu için yorum: Sarı kart görmeliydi

Spor Toto Muhteşem Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, geride 10 futbolcu kaldığı maçta Fenerbahçe’yi 4-2’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın 41. dakikasında Fenerbahçe, Valencia’nın penaltı golüyle öne geçti.

ARDA YERDE KALDI

Beşiktaş defansı zor durumda Arda Güler Onur Bulut’taki pozisyonunun ardından yerde kaldı. Hakem Halil Umut Meler penaltıyı verdi. Beşiktaş taraftarı itiraz etti.

“PENALTI DEĞİL”

TV 8.5 yorumcusu Rıdvan Dilmen, hakem Halil Umut Meler’in Arda’nın pozisyonuna penaltı atması ve ceza sahası içinde yerde kalan Osayi’nin sarı kart görmesi ile ilgili olarak, “Arda’nın penaltı noktasında yaptığı her maça Beşiktaşlılar müdahale etti ama çocuk ceylan gibi sıçradı.Onur, “Topa müdahale etmedi ama Arda müdahale gelmeden kendini bırakmaya başladı ve penaltıyı kullandı. Bu nedenle VAR müdahale edemedi. Sonuç olarak o pozisyonun penaltı olmadığını düşünüyorum. Arda Güler’in durumu penaltı değil. Aldatmacaya sarı kart verilecekse Arda Güler Osayi değil.” “Görülmesi gerekirdi. Bana göre müdahale verilen penaltıdan daha sert oldu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu