Ekonomi

TÜGİAD Bursa’da ‘Teknoloji Zirvesi’ne hazırlanıyor

BURSA (İGFA) – TÜGİAD (Türkiye Genç İş İnsanları Derneği) Bursa Şubesi değerli bir aktifliğe daha imza atmaya hazırlanıyor.

Ekonomik alandaki dijital dönüşümü yakından takip eden TÜGİAD Bursa Şubesi, ‘Yeni Nesil İş Dünyasının Kodları’ bahisli Teknoloji Zirvesi’ne mesken sahipliği yapacak.

2 Aralık’ta Bursa Almira Otel’de gerçekleşecek aktifliğe birbirinden kıymetli isimler katılacak. AKQA Group Turkey CEO’su Alemşah Öztürk, 2010’da Bitcoin’i ve 2015’de Ethereum’u keşfeden Stake Capital Group Kurucusu Julıen Bouteloup, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Vazifelisi Tal Garih ve Gazeteci Serdar Kuzuloğlu’nun konuşmacı olarak yer alacağı Teknoloji Doruğu, büyük ses getirecek.

Teknoloji Zirvesi’nin kıymetine değinen TÜGİAD Bursa Şubesi Lideri Ahmet Parseker, teknolojinin hayatımızdaki yerinin süratle artması ile birlikte bilginin kadim bedeli her geçen gün daha da yeterli anlaşıldığına dikkati çekerek, “Dünyada yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip etmek maksadıyla TÜGİAD Bursa Şubesi olarak birçok farklı aktiflik düzenliyoruz. 2 Aralık’ta gerçekleştireceğimiz Teknoloji Tepesi de bunlardan en kıymetlisi. Zira memleketler arası alanda kendini ispatlamış ve dijital değişime istikamet vermiş konuşmacıları Teknoloji Zirvesi’nde Bursa’da ağırlayacağız. BLOKCHAIN, METAVERSE, NFT, Web3.0 kavramlarının konuşulacağı Teknoloji Doruğu ile iştirakçiler, yeni dünyada değişimin gücünü hissederek geleceği yönetme fırsatı yakalayabilecek” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu