Yaşam

Üç Kız Kardeş 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer Bebeğinin Cinsiyetini Öğreniyor!

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş 45. yeni bölümüyle 11 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek. Serinin yeni bölümünde; Türkan’ın evine giren bir adam, cam çerçeve her şeyi kırar ve Türkan’ın hayatına kasteder. Öte yandan Sevilay’ı yarı çıplak sabahlığıyla gören Rüçhan adeta deliye döner. Rüçhan, Sevilay’ı sokakta döver. Öte yandan Mesut’un kardeşi ortaya çıkar ve gerçek, kardeşini evlat edinen aileye doğru yola çıkar. Üç Kız Kardeş 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Somer bebeğin cinsiyetini öğrenir.

Somer Bebeğinin Cinsiyetini Öğreniyor!

Üç Kız Kardeş 45. bölüm ikinci fragmanında; Türkan ve Somer çocuklarının cinsiyetini öğreniyor. Somer bir erkek çocuğu olacağını öğrenince çok şaşırır. Rüçhan ise Sevilay’ı evden çıkarıp yeniden evine yerleşmeye çalışmaktadır. Öte yandan Türkan’ın mahalledeki komşuları Türkan’ın evini basar ve Türkan’a saldırır.

İşte Three Sisters 45. bölüm 2. bölüm fragmanı…

ÜÇ KARDEŞ 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Türkan, Somer ile mahkemeye çıkmaya hazırlanır. Rüçhan, Türkan’ın gitmesine engel olur. Somer ise beklenmedik bir çıkışla karşılaşır. Türkan boşanma davasına bir bahane ile gitmez. Sevilay ise Rüçhan’ın yokluğunu fırsat bilerek Özer’in evine taşınır. Özer ona karşıdır. Ancak çok hasta olduğunu öğrenince evde kalmasına izin verir.

Somer, annesinin malını geri almaya çalışırken bir yandan da Türkan’la ilişkisini yeniden düzene sokmaya çalışır. Türkan ve Somer’in ortasında istikrar yavaş yavaş değişir. Şimdi Somer kaçar, Türkan peşine düşer. Rüçhan’ı polise teslim eden kişinin Özer olduğu ortaya çıktı. Rüçhan’ın davasında suçlu olduğu ortaya çıkan Nesrin, görüntülerle ilgili Özer’den duyduklarının ardından Türkan ve Rüçhan’ın karşısına çıkar ve gerçekleri tek tek açıklar.

Priority’nin dünyası neredeyse üzerine çöker. Somer’in Priority için çabaları devam ediyor. Rüçhan, Türkan’ın yanından ayrılmaz ve bir umut, Özer’in ondan aldığı her şeyi geri almanın yollarını arar.

Türkan, Somer’in tüm çabalarına rağmen gururundan vazgeçmediği için Somer’e bir şans daha bırakmaz. Kıskançlık krizine giren Türkan, Somer’in otel odasına baskın yapar. Sabaha kadar gitmez.

Ertesi gün Türkan eve döndüğünde Rüçhan’ın bavulunu topladığını görür ve evine dönmek ister. Sevilay’ın evde olduğunu bilen Türkan, Somer’e gerçeği söyler. Somer koşarak babasından bunun hesabını sorar. Priority, Somer’ın babasını boğmasına yetişir. O sırada Sevilay, Rüçhan’ın sabahlığıyla aşağı iner. Rüçhan, Sevilay’ı evinde görünce donup kalır. Öte yandan Türkan’ın evine giren adam ona saldırır.

Üç Kız Kardeş 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan, evine giren adamdan kurtulabilecek midir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu