Teknoloji

vivo V25 5G Türkiye’de: İşte fiyatı ve özellikleri

Uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaran ve ülkemizde de üretim yapan vivo, Türkiye pazarında dikkat çeken modellerle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Şirketin en yeni telefonları ortasında yer alan V25 5G isimli model, düzenlenen lansmanla Türkiye’ye resmen giriş yaptı.

vivo’nun Türkiye’deki yeni akıllı telefonu, hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Gelin vivo V25 5G’nin özelliklerine daha yakından bakalım.


vivo V25 5G neler sunuyor

V serisinin premium dizaynıyla devam eden vivo V25; 7.79 mm kalınlığında ve yalnızca 186 gram yükünde. 2.5D ince ve düz bir çerçeve ile donatılmış olan telefon; minimalist tarzı, hafif, ince gövdesi sayesinde kullanıcının eline rahat oturuyor ve rahatlıkla kullanılabiliyor.

İkonik renk değiştirebilen art paneli ve 6.44 inç boyutunda 90Hz yenileme süratiyle vivo V25 5G; Gün Doğumu Işıltısı ve Elmas Siyahı olmak üzere iki premium renk seçeneği ile geliyor.

Kamera özellikleri

V25; 64MP OIS Ultra Algılama Kamerası, 8MP Harika Geniş Açılı Kamera ve 2MP Harika Makro Kameradan oluşan üçlü bir art kamera sistemine sahip.

Telefon, 50MP Eye AF Selfie özelliğine sahip ön kamerası ile 50MP HD Portre’yi destekliyor. Cihaz 50MP’lik yüksek düzeyli piksellerle parlak şartlarda en âlâ imaj sertliğini sağlıyor ve kullanıcıların çarçabuk net portreler çekmesine imkan tanıyor.

vivo V25’in ardında 64MP OIS Ultra Algılama Kamerası bulunuyor. OIS’in amiral gemisi seviyesindeki bu özelliği, gelişmiş hassasiyeti ile titremenin neden olduğu bulanık görüntüleri en aza indiriyor.

vivo V25 OIS ve EIS’nin ikili tesirlerini birleştiren ve daha kararlı ve daha net gece görüntüleri sunan Hibrit İmaj Sabitleme özelliği ile kamera sarsıntısının neden olduğu bulanıklığı azaltıyor, daha kararlı ve daha net gece görüntüleri çekmeye imkân veriyor.

vivo V25’nin sahip olduğu 64 MP OIS Ultra Hassas Kamera, daha fazla ışık alarak ışık yetersizliği problemini ortadan kaldırıyor. Böylelikle fotoğraflar daha net ve canlı görünüyor.

V25’in OIS Harika Gece Modu gece portresi çekimlerinde ağır art ışıklı sahnelerde karanlık yüzlerin ve art planların çok pozlama sıkıntısını çözerek yüz ve art plan kalitesini en üst düzeye taşıyor.

Son periyotta artan vlog ve selfie çekim talebine kayıtsız kalmayan vivo, kullanıcı taleplerini karşılamak için 50 MP HD ön kamera tercih ediyor. Bu kameranın yakaladığı ultra netlikteki ayrıntılar, fotoğraf tekraren büyütüldüğünde de netliğini koruyor.

Performans detayları

Enerji tasarruflu 6 nm 5G platform olan, yüksek performanslı ve az güç tüketen Dimensity 900 platformu ile güçlendirilen vivo V25, Dual-Mode 5G ve Dual 5G Standby dayanağına ek olarak, 4K HDR görüntü motoru, MediaTek MiraVision HDR Görüntü ve MediaTek HyperEngine 3.0 üzere gelişmiş platform optimizasyon teknolojilerine de sahip.

V25 5G sahip olduğu bu güçlü platform ile kullanıcılara profesyonel seviyede fotoğraf, güç tasarrufu kapasitesi ve sıkıntısız bir tecrübe vadediyor.

Gelişmiş 6 nm süreç ve MediaTek 5G UltraSave teknolojisi sayesinde V25, ağır kullanım sonrasında bile harika bir pil performansı sunuyor.

4500mAh (TYP) pile sahip olan vivo V25, telefonu 30 dakika içinde sıfırdan yüzde 61’e kadar şarj edebilen 44W FlashCharge’ı destekliyor.

vivo V25 5G tüm özellikler

  • Ekran: 6.44 inç, FHD+, 90 Hz, AMOLED
  • İşlemci: MediaTek Dimensity 900
  • RAM: 8GB
  • Depolama: 256GB
  • Ön kamera: 50MP
  • Arka kameralar: 64 MP + 8 MP + 2 MP
  • Batarya: 44W süratli şarj, 4500 mAh

vivo V25 5G kalite testi dataları:

  • Düşürme testleri: 42.000 kez
  • USB temas noktası testleri: 6000 defa takıp çıkarma
  • -20°C – 50°C ekstrem çalışma ortamı sıcaklığı
  • -40°C – 75°C depolama sıcaklığı
  • IP54 toza ve suya karşı dayanıklılık derecesi

vivo V25 5G Türkiye fiyatı

Tüm bu özelliklere sahip vivo V25 5G’nin Türkiye fiyatı 13 bin 999 TL olarak açıklandı.

vivo hakkında

Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şanghay, Xi’an, Tokyo, San Diego ve Taipei’de, 10 Ar-Ge merkezi ile vivo; 5G, yapay zekâ, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık üzere kıymetli hususların da ortalarında bulunduğu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor.

vivo’nun bugüne kadar imza attığı teknolojiler ortasında bir akıllı telefona özel Hi-Fi kalitesinde ses yongası yerleştirme, birinci ekran içi parmak izi okuyucu ve dünyanın en ince akıllı telefonu üzere birinciler bulunuyor

vivo, 2021 yılı itibariyle dünyanın en çok satan birinci 5 telefon markasından biri haline geldi. Ayrıyeten şirket, önümüzdeki günlerde Katar’da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu ve akıllı telefon kesimindeki tek resmi sponsoru oldu.

Çin, Güney ve Güneydoğu Asya’da yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip 7 üretim merkezine sahip olan vivo, 2021 yılında toplam 20 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’de de üretim tesisi açtı. Yıllık 5 milyon adet üretim kapasitesine sahip olan vivo Türkiye üretim tesisinde, Y serisi aygıtların üretimi gerçekleştiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu