Ekonomi

YEDAŞ, Orta Karadeniz Bölgesinde 3 Milyon Kullanıcıya Elektrik Enerjisi Sağlıyor

Orta Karadeniz bölgesinde 3 milyondan fazla kullanıcıya elektrik enerjisi sağladıklarını belirten YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, “Kaliteli ve kesintisiz enerji anlayışıyla 2023 yatırımları kapsamında 336 bin aydınlatma talebini karşıladık ve kurulumlarını gerçekleştirdik. 17 bin 267 yeni sokak lambası.”

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti kapsamında 3 milyondan fazla kullanıcıya elektrik enerjisi sağlayan YEDAŞ, sahada 641 çalışanıyla 7/24 aydınlatma hizmeti veriyor. Sokak aydınlatma yatırımlarıyla trafik ve şehir güvenliğini sağlamanın yanı sıra hizmet bölgesinde ışıksız sokak kalmamasını da hedefleyen YEDAŞ, bu anlayışla müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşıyor.

“Açıklama taleplerine en kısa sürede yanıt veriyoruz”

YEDAŞ’ın sokak aydınlatmasını değerlendiren YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, “Kalite ve kesintisiz güç anlayışıyla 2023 yatırımları kapsamında 336 bin aydınlatma ihtiyacını karşılarken 17 bin 267 yeni sokak lambası montajı gerçekleştirdik. Büyük bir kısmı İletişim kanallarımızdan gelen aydınlatma talepleri Sorumlu olduğumuz bölgenin hava ve coğrafi koşulları göz önüne alındığında günlük olarak çok sayıda bildirim alıyoruz.Şu anda toplam 641 çalışanımızla aydınlatma taleplerine en kısa sürede cevap veriyoruz. ve 248 araç sahada çalışmaktadır. Aydınlatma gruplarımız gün, saat, hava durumu ve hava şartlarına göre cevap vermektedir. Aydınlatma bildirimlerine bölge fark etmeksizin 7/24 müdahale sağlıyoruz. şikâyet ve taleplerinin yanı sıra günlük denetimlerimiz sayesinde bölgelerde tespit ettiğimiz arızaları da YEDAŞ olarak hizmet bölgelerimize yaptığımız yatırımları her geçen gün artırarak müşteri memnuniyetini artırıyoruz. “Bunu geliştirmeye devam edeceğiz” dedi. -SAMSUN

erenlerhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu