Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerinde yavaş gitmek, trafik işaret ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre, TEM Otoyolu’nun Kumburgaz-Çatalca kavşak kesimi Edirne istikametinde Çatalca Gümrük Köprüsü ortak yenileme çalışması nedeniyle daraltılacak, ulaşım diğer şeritten sağlanacak.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Bursa Batı-Karacabey kavşakları 31-40 (İzmir Körfez geçişi ve bağlantılı yollar dahil). İlk kilometrelerdeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle önce İzmir sonra İstanbul istikametlerine kuşak aktarma yapılacak. Ulaşım ters istikamette iki istikamette devam edecek.

Çerkezköy-Saray yolu 20-21. kilometre, Kapaklı Köprülü Kavşağı’ndaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle Saray-Çerkezköy istikameti 11.00-18.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak, ulaşım servis yollarından sağlanacak.

39-41 Kızılcahamam-Ankara yolu. kilometrelik yol yapım çalışmaları devam ederken çift yön de trafiğe kapatıldı. Bu nedenle ulaşım servis yollarından ve tek şerit olarak sağlanmaktadır.

Aydıncık-Silifke yolunun 54-57. kilometre, Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16. Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-71. Yolun kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle söz konusu bölümlerde ulaşım denetimli olarak gerçekleştiriliyor.

Bartın-Safranbolu yolunun 23-25’i. Kirazlı Köprüsü imalat çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan ve denetim altında devam ediyor.

Finike-Kumluca yolunun 8-11. kilometre, yaya alt geçidi, Altköy-Refahiye-Erzincan yolu 37-42. Yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin belirtilen bölümlerde trafik levhalarına ve işaretleyicilere dikkat etmesi gerekiyor.

yesilyurt-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu