Ekonomi

Amerikalı yazar Williamson, 2024 başkanlık seçimleri için aday

70 yaşındaki Amerikalı yazar Marianne Williamson, 2024 başkanlık seçimleri için adaylığını resmen açıkladı.

Ülkenin şu anda birçok zorlukla mücadele ettiğini söyleyen Williamson, Washington’daki mevcut ekonomik düzeni, sağlık sistemini ve mevcut statükoyu eleştirdi.

Williamson, resmi internet sitesinde yaptığı yazılı açıklamada, “Son kırk yılda binlerce insanın travmalarıyla uğraşmanın bana Amerika’yı yeniden canlandırmak için ne yapılması gerektiğine dair benzersiz bir bakış açısı kazandırdığını hissediyorum” dedi. Williamson, ABD’nin değerlerden ve doğru yoldan uzaklaştığı aşamayı kapatmak ve yeni bir başlangıç ​​yapmak için başkan adayı olduğunu kaydetti.

2020 yılındaydı

“Gölge Etkisi”, “Aşka Dönüş”, “Değişim”, “Mucizeler Yılı” gibi çok satan kitapların yazarı Williamson, 2020 başkanlık seçimleri için de aday olmuştu. “Aşk siyaseti” yürüttüğünü söyleyen Williamson, kampanya bağışlarında yaşanan sorunlar ve yeterli takviye alamaması nedeniyle ön seçimlerden önce yarıştan çekildi.

Williamson, Demokrat Parti’den adaylığını resmen açıklayan ilk kişi oldu. Demokrat Parti Lideri Joe Biden, seçimlerde “aday olmayı planladığını” söyledi, ancak şimdi resmi bir açıklama yapmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu