Haber

Aralık ayında Antalya’da deniz keyfi

Aralık ayında Antalya’da deniz keyfi

Soğuk hava yurt genelinde etkili olurken, Konyaaltı sahilinde sıcak hava yoğunluğu yaşandı.

Sahil şeridindeki yoğunluk drone kamerasında

ANTALYA – Türkiye’nin birçok bölgesinde kara kışın etkileri görülürken, turizm kenti Antalya’da yaz günleri yaşanmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 19 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece olduğu şehirde güneşli hava görenlerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı oluyor.

Hava sıcaklığının 19 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece olduğu turizm kenti Antalya’da güneşli havayı görenlerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili oldu. Yerleşik yabancıların yaşadığı Konyaaltı’nda denize girenlerin çoğunluğunun turist olduğu görüldü. Turistler de çocukları ile deniz keyfi yaptı. Sahilde bikini ve şortuyla güneşlenenlerin yanı sıra kıyafetleriyle denizi seyredenlerin olduğu görüldü. Sahil şeridinde oluşan kalabalık yaz aylarına benzemiyordu. Yoğunluk drone kamerası ile de kaydedildi.

“Konyaaltı sahili benim hayatım diyebiliriz”

Arkadaşlarıyla birlikte kıyıya gelen özel güvenlik görevlisi Erol Kılıçman, “Muhteşem bir Antalya’mız ve güzel bir denizimiz var. Doğu illerimizde maalesef kar var. Kar yağışını da özledik. Denize giriyorlar, denize giriyorlar” dedi. Sahile gitmeyenler oturup güneşleniyor.Bu duygu muhteşem, Konyaaltı sahili benim hayatım.Antalyalı olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu