Haber

AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 4. ayağı Aydın’da başladı

Aydın’ın Buharkent ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 4. ayağı için sembolik bir start verildi.

AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 4. ayağı bugün Aydın’ın Buharkent ilçesinde yapılacak. Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından Icrypex ana sponsorluğunda ve Buharkent Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Buharkent Tırmanma Yarışı, 5 kategoride 45 sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana ev sahipliği yapacak.

Dün Buharkent Belediyesi önünde yapılan sembolik startla başlayan yarışta pilotlar bugün saat 11.00’de Kayaburnu-Ericek kavşağında start alacak ve Muratdağı GES’te sona erecek. 7.59 kilometrelik parkurda çift çıkışlı olarak koşulacak yarışın ödül töreni saat 15.30’da Buharkent Belediyesi önünde yapılacak.

“Yarış tutkunu herkesi bekliyoruz”

Tüm yarışseverleri Türkiye’nin ünlü pilotlarının kupa için mücadele edecekleri büyük heyecanı paylaşmaları için ilçeye davet eden Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, “Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 4’üncüsünü desteğimizle gerçekleştiriyoruz. Icrypex ana sponsorluğunda Ege Otomobil Sporları Kulübü Belediyemizin katkılarıyla 2023 Buharkent Tırmanma Yarışı ilçemizde üçüncüsü düzenlenecektir.Araba sporlarını ve adrenalini seven herkes unutulmaz bir yarış deneyimi yaşamak için bu fırsatı kaçırmamalı. . Bu şampiyonada yer alan tüm sürücülere ve takımlara güvenli bir yarış diliyorum.” söz konusu.

Buharkent Kaymakam Yardımcısı Sultanhisar Kaymakam Bahadır Güneş’in konutunda düzenlenen sembolik start törenine AK Parti Aydın Milletvekilleri, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, il ve ilçe protokol üyeleri, TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya, EOSK Lideri Özer Ulu ve Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol. yarışseverler ve vatandaşlar katıldı. – AYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu