Ekonomi

Bakan Göktaş’tan ihtiyaç sahiplerine ilişkin açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ay ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar lira ödeme yapacaklarını belirtti.

Bakan Göktaş, açıklamasında bu ayki ödemeyle sağlanan toplam desteğin 68,3 milyar liraya ulaşacağını belirtti.

EŞİT VE ADİL

Göktaş, sosyal yardımlardan düzenli olarak yararlanan hanelerin yanı sıra herhangi bir dezavantajı olmayan ve düzenli sosyal yardım alamayan haneleri de gelir kriterine göre programa dahil ettiklerini vurguladı. “Bakanlık olarak sosyal yardım programlarımızın etkinliğini artırıyor, sosyal yardımlarımızı gelişen ve değişen yaşam koşullarını dikkate alarak bütünsel bir şekilde uyguluyoruz.

“Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet ilkesiyle, tedarik odaklı ve erişilebilir hizmet ağımızla toplumun her kesimine ulaşıyoruz.”söz konusu.

4 MİLYAR TL ÖDEME

Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere her ay düzenli destek sağladıklarına dikkat çekti. “İhtiyaç sahibi hanelerimize verdiğimiz desteklerle destek olmaya devam ediyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplarına yatırıyoruz. Bu kapsamda bu ay ihtiyaç sahibi hanelerimize 4 milyar lira ödeme yapacağız.”İfadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu