Haber

Başkan Sandıkçı, “Sporda marka kimliğimizle farkımızı ortaya koyuyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye Şampiyonası finalinde ilçeyi temsil edecek Canikli sporcularını makamında ağırladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) U-14 Türkiye Anadolu Şampiyonası’nda üstün bir performans sergileyen ve tüm rakiplerini şampiyona dışına iten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Karadeniz’de Türkiye Ligi’ne kalan tek takım oldu. kategorisinde finale kaldı. Basketbol Takımı’nı makamında ağırladı. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Lider İbrahim Sandıkçı, tüm sporcu ve antrenörlere Türkiye Şampiyonası finallerinde başarılar diledi. İlçe olarak Canik’te binlerce sporcu yetiştirdiklerini, milli takıma kazandırdıklarını ve farklı spor branşlarında birçok başarıya imza attıklarını vurgulayan Lider İbrahim Sandıkçı, “Marka kimliğimizle sporda farkımızı ortaya koyuyoruz” dedi.

“Güçlü spor altyapımızla milli takıma sporcu kazandırıyoruz”

Canik Belediyespor Kulübü U-14 Kız Basketbol Takımı ve grup antrenörlerini makamında karşılayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kendilerine Türkiye Şampiyonası finallerinde başarılar diledi. Lider İbrahim Sandıkçı, sporcuya güvenlerinin tam olduğunu belirterek, “Spora ve sporcuya verdiğimiz temellerle ilçemizdeki tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı sporla buluşturduk ve her birimizin başarılı olmasını sağladık. yavrular en az bir spor branşını profesyonel olarak yapıyor. Sporda marka kimliğimiz ile farkımızı ortaya koyuyoruz. Hem takım sporlarında hem de bireysel sporlarda büyük başarılar elde ediyoruz. Canik’te sağlam temeller üzerine kurduğumuz güçlü spor altyapımız ile milli takıma sporcu kazandırıyoruz. Personelimize inancımız tamdır. İnşallah Türkiye Şampiyonası’ndan galip dönerler. Sporcuları ve antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik eden Lider İbrahim Sandıkçı, onlara ikramlarda bulundu.

Canik Belediyesi Zaferden Zafere Koşuyor

Canik Belediyespor Kulübü Basketbol Takımları, yüksek oyun kalitesi ve üstün gayretleriyle şampiyonluklarda rüzgar estirmeye devam ediyor. Karadeniz Bölgesi’nin Türkiye Şampiyonası finaline kalan tek takımı olan Canik Belediyespor Kulübü U-14 Kız Basketbol Takımı, 17-24 Mayıs tarihleri ​​arasında Çanakkale’de yapılacak U-14 Türkiye Şampiyonası finalinde mücadele edecek. Canik Belediyespor Kulübü Basketbol Takımlarından 6’da 6’ya çıkan U-10 ve U-12 Kız Basketbol Takımı, 3’te 3’e kalan U-11 Kız Basketbol Takımı Samsun finalinde boyunu gösterecek. yarı finalde Samsun’da yapılacak.

Canik Belediyesi U-14 Kız Basketbol Grubu Türkiye Şampiyonası finalinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Fazilili Koyuncu Irmak Spor ile karşılaşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-gole.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu