Haber

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, GİMAT esnafını ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gıda ve İhtiyaç Unsurları Ankara Toptancıları (GİMAT) esnafını ziyaret etti. Önder Yaşar, “Ülkemizi ekonomik olarak dışa bağımlı olmaktan kurtarmanın yolu üretimden geçiyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşit vatandaşlık anlayışından yola çıkarak durmadan çalışmalı ve daha çok üreterek ekonomiyi refaha kavuşturmalıyız. “

Esnaf ziyaretlerinin ardından CHP Ankara milletvekili adayları ile birlikte GİMAT Şirketler Grubu Lideri Ömer Seymen’in konutunda mahalle esnafıyla bir araya gelen Yaşar, şunları söyledi:

“Ülkemizi ekonomik olarak dışa bağımlı olmaktan kurtarmanın yolu üretimden geçiyor. Tarımda üretimi artırmak ve fiyat artışlarının önüne geçmek için her eseri ithal etmek yerine kendi ülkemizde üretmenin yolunu bulmalıyız. Vatandaşlar fiyat artışları nedeniyle zor günler geçiriyor ve ekonomik krizi derinden hissediyor.Bu hepimizin sorunu.Göreve geldiğim günden beri her vatandaşımıza eşit gözle baktım. gözler. Siyasi parti ayrımı gözetmeden vatandaşa hizmet için çalıştım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşit vatandaşlık anlayışından yola çıkarak durmadan çalışmalı ve daha çok üreterek ekonomiyi büyütmeliyiz” dedi.

türkiyeTürkiye’nin çok değerli bir tercihin eşiğinde olduğunu belirten Yaşar, şöyle devam etti:

“Ülkemizin ekonomisi her geçen gün kötüye gidiyor. Bu süreçte Türkiye’de yüzde 20’lik kesim parasına para katarken, yüzde 80’lik kesim her geçen gün daha da fakirleşiyor. Yanlış politikalar uygulandı, başarısız politikalar uygulandı. ekonomi Yönetim sayesinde bu sonucu hep birlikte yaşıyoruz. Vatandaşların demokratik haklarını kullanarak bu kötü gidişata son vereceklerine yürekten inanıyorum. Aydınlık bir geleceğe ulaşmak için tek söz söylemeden birlik olmalı ve Türkiye’yi güçlü, kendi kendine yeten bir konuma getirmeliyiz.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

celtikciajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu