Haber

Başkan Sandıkçı’dan Gençlere Salep ve Simit İkramı

Canik Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte yüzlerce istekli genç Canik’e geldi.

Canik Belediyesi ‘5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’ münasebetiyle ilçede farkındalık etkinliği düzenledi. İlçedeki yüzlerce gönüllü gencin katılımıyla Doğu Park’ta gerçekleştirilen farkındalık etkinliğinde gençler, küresel ısınma, sıfır atık, temiz bir çevre konusunda toplumu bilinçlendirmek amacıyla yürüyüş ve temiz çevre etkinliği gerçekleştirdi. dünya ve temiz bir çevre. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, istekli gençlerin katıldığı etkinliğe, onlara salep ve simit ikram etti.

“Gönül birliğinin hakim olduğu bir dünya kurmalıyız”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, gönüllülüğün sınır tanımadığını belirterek, “Gönüllülük bilinci tüm bireylerde var olmalıdır. Gönüllülük, hiçbir karşılık beklemeden, sınır tanımadan toplum ve çevre yararına koşmaktır. Gençlerimiz de bu bilincin yaygınlaşması ve toplumda yer edinmesi açısından değerli çalışmalara imza atıyor. Her zaman gönül birliğinin hakim olduğu bir dünya inşa etmeliyiz. Gençlerimizi bu anlamlı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Toplum yararına ve gönüllülük bilincinin toplumda yer edinmesi için gecesini gündüzüne katan başta gençlerimiz olmak üzere tüm gönüllülerin 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kutlu olsun.

Başkan Sandıkçı’dan Gençlere İkram

İlçede istekli gençlerle düzenlenen farkındalık etkinliğine katılan Önder İbrahim Sandıkçı, onlarla sohbet ederek salep ve simit ikram etti. Önder Sandıkçı, gençliğin ortasında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu anlamlı olay vesilesiyle gençlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizle sohbet edip onlara simit ve salep ikram ettik. İçimizi ve ruhumuzu ısıttı. Gönül Sofrası İkram Aracımız ile ilçemizde üniversite öğrencilerine ve vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Havaların soğuması nedeniyle özellikle sıcak ikramlarda bulunuyoruz. Soframızı tüm vatandaşlarımızla paylaşıyoruz.”

Doğu Park’ta düzenlenen bilinçlendirme etkinliğine Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gençler katıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu