Haber

Beykoz’da Korkutan Anlar! Bir İş Merkezinde Bir Kadını Bıçakla Rehin Aldı

İstanbul’un Beykoz ilçesinde bıçaklı saldırgan iş merkezindeki bir kadını rehin aldı. Korku dolu anlar yaşayan kadın, polisin uzun uğraşları sonucu kurtarılırken, o anlar kameralara yansıdı.

Olay, dün Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi Ihlamur Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, daha önce bir iş merkezinde alkollü olduğu gerekçesiyle işine son verilen RK isimli şahıs, elinde bıçakla iş merkezine geldi. Şahıs, şirkette çalışan bir kadını bıçağı boğazına dayayarak rehin aldı. Bıçaklı saldırgan tarafından rehin alınan kadın çığlık attı. Rehin aldığı kadının telefonunu da alan saldırgan, kadını saçından çekerek darp etti.

İş merkezinde görev yapan güvenlik görevlileri tarafından polis ekiplerine haber verildi.

Olay yerine sağlık ekibi ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İş merkezine gelen polis ekipleri bıçakla zanlıyı ikna etmeye çalıştı. Polis tarafından uzun uğraşlar sonucu ikna edilen bıçaklı şahıs, arka kapıdan polis otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü. Bıçaklı saldırgan tarafından rehin alınan kadın da polis ekiplerince sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Şahıs, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca şahsın sorgusunda kapkaç ve uyuşturucu madde kullanma suçlarından sabıkası olduğu belirlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu