Haber

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak: Yenilmezlik Serimizi Sürdürmek İstiyoruz

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor’un teknik direktörü Yalçın Koşukavak, yenilmezlik serisini Sakaryaspor maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Kırmızı-beyazlı ekip, 12 Kasım Pazar günü konuk edeceği Sakaryaspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde kulübün Karaçayır İlçesi’ndeki tesislerinde koşuyla başlayan futbolcular, ardından teknik ve taktik antrenman yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın bir bölümünde kaleciler farklı alanlarda gruptan farklı çalışmalar yaptı.

Antrenman esneme hareketleriyle tamamlandı.

“Maç maç değerlendiriyoruz”

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryaspor maçının hazırlıklarının iyi gittiğini söyledi.

Yenilmezlik serisine sahip olduklarını belirten Koşukavak, “3 lig maçı, 1 kupa maçı oynadık. 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik. İnşallah bunu Sakaryaspor maçında da sürdüreceğiz.” söz konusu.

Devre öncesinde puan hesaplamadıklarını belirten Koskavak, “Maç maç değerlendiriyoruz. Puan hesaplamıyoruz ama her hafta kazanmanın planlarını yapıyoruz.” Bu kelimeyi kullandı.

Göreve geldiğinden bu yana farklı bir takım planlaması ve taktik anlayışıyla kadroyu maçlara hazırladıklarını anlatan Koşukavak, “Hala eksiklerimiz var. Üçüncü bölgede biraz daha etkili olmamız lazım. Orada sıkıntımız var. Pozisyona giriyoruz ama gol alamıyoruz. O yüzden bunu çözmemiz lazım. Gol alamıyoruz ama umarım kurtuluruz.” “Önümüzdeki maçlarda bunu yapacağız” dedi.

Koşukavak, Sakaryaspor karşılaşmasında sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.

haberputurge.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu