Haber

Bursa’dan Hatay’a beyaz kadınlardan 550 koli mutfak malzemesi

AK Parti Genel Merkez’in başlattığı ‘Sıcak sofralar yeniden kuruluyor’ projesi kapsamında, AK Parti Bursa il kadın kolları tarafından Hatay’a bir mutfak setinden oluşan 550 adet yardım kolisi, Türkiye’deki kadın ve ailelere destek amacıyla Hatay’a gönderildi. deprem bölgesi.

Yüzyılın felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren tüm kademeleriyle sahada olan AK Parti, özellikle kadın kolları ile kadın ve çocukların ihtiyaçlarını tespit etmek ve temin etmek için seferber oldu. Çadır kentlerin kurulması ve kısa sürede konteyner kentlere geçiş, ihtiyaçları farklı bir noktaya getirdi. Tencere-tava, çaydanlık, tabak-kase, bardak, çatal-bıçak saklama kapları, ekmek bıçağı, sofra örtüsü gibi eserlerden oluşan yardım kutuları, deprem sonrası parçalanmış yerleşim yerlerine sığınan depremzedelere destek olacak.

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, “Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen ve tüm Türkiye’yi derinden sarsan depremleri maalesef yaşadık. Asrın felaketi Çadır kentlerimizde ve konteyner kentlerimizde depremden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık. Depremzedelerimizi ikamet yerlerinde ziyaret ederek onlara destek olduk” dedi.

Emel Gözükara Durmaz, Genel Müdürlük Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan ve 70 ilin katılımıyla desteklenen kampanya çerçevesinde Bursa Teşkilatları olarak tüm il, ilçe ve mahalle teşkilatı üyelerinin destekleriyle 550 koli hazırladığını bildirdi. Kampanyamızdan vazgeçmeyen ve destek veren herkese şükranlarımızı sunarız. Bu zor günleri birlikte atlatıp, yaralarımızı birlikte saracağız.” – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu